Ομοσπονδιακός Παμπαίδων Θ. Αστεριάδης : "Μπασκετονησί η Κρήτη" (vid).


Ο  ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παμπαίδων κ. Θόδωρος Αστεριάδης βρέθηκε το διήμερο του τελικού Ολυμπιακού-ΑΕΚ  στο Ηράκλειο και πραγματοποίησε προπονήσεις στην Αλικαρνασσό, (τρεις συνολικά),  μαζί με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής παίδων κ .Παπαδόπουλο και αξιολόγησε το υλικό της Κρήτης.

Ο κ.Αστεριάδης ανέλυσε το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ, τόνισε την δυσκολία που υπάρχει στην Κρήτη, με την υπόλοιπη Ελλάδα , λόγω της απόστασης, ωστόσο επεσήμανε ότι γι αυτόν τον λόγο κατεβαίνουν συχνά εδώ ώστε να τα παρακολουθούν και να έχουν ίσες ευκαιρίες με τα υπόλοιπα παιδιά της Ελλάδας, ενώ οι κλήσεις γίνονται κυκλικά.

Εξήρε την συνεργασία που έχει με την ΕΚΑΣΚ και τους προπονητές (περιφερειακό-νομαρχιακό), ενώ στο τέλος επεσήμανε ότι η Κρήτη δικαιούται να χαρακτηρίζεται "μπασκετονησί", καθώς έχει ομάδα στην Α1, σε Εθνικές κατηγορίες και αθλητές (Κονιαρης) που στελεχώνουν την Εθνική.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.