Ομοσπονδιακός παίδων κ.Κ.Παπαδόπυλος : "Αξιόλογο υλικό έχει η Κρήτη, να τους δώσουν ευκαιρίες οι ομάδες"(vid).


Ο  ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παίδων κ. Κωσταντίνος Παπαδόπουλος, βρέθηκε το διήμερο του τελικού Ολυμπιακού-ΑΕΚ  στο Ηράκλειο και πραγματοποίησε προπονήσεις στην Αλικαρνασσό, (τρεις συνολικά),  μαζί με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Παμπαίδων, αξιολόγησε το υλικό της Κρήτης.

Στις δηλώσεις που μας έκανε,  τόνισε ότι γίνεται καταγραφή σε όλη την Ελλάδα, ώστε να βρεθούν  ταλαντούχα παιδιά και να αξιολογηθούν  και στην συνέχεια να δοκιμαστούν σε προπονήσεις των μικρών Εθνικών ομάδων.

-Παράλληλα τόνισε ότι υπάρχει αξιόλογο υλικό στην Κρήτη και αν συνεχίζουν να δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο και εφ όσον  τους δώσουν ευκαιρίες οι αντρικές ομάδες ("έχουν αρχίσει δουλεύουν σωστά " τόνισε)  θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στο υψηλότερο επίπεδο.

-Μάλιστα μας αποκάλυψε  ότι αθλητές του νησιού θα κληθούν σε προπονήσεις της Εθνικής ομάδες και εφ όσον μέσω της διαδικασίας της εξέλιξης, αντεπεξέλθουν , δεν αποκλείεται να βρεθούν ως το τέλος που είναι η 12αδα της Εθνικής παίδων, για το Πανευρωπαϊκό.

Τέλος επεσήμανε και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την άψογη συνεργασία ("τα παιδιά δουλεύονται σωστά" τόνισε), με τον περιφερειακό προπονητή κ.Καρκανάκη, μαζί με τους Νομαρχιακούς , οι οποίοι δουλεύουν εθελοντικά χωρίς απολαβές, επισημαίνουμε εμείς.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.