Έχει αγώνα σήμερα!!! Ελλάδα-Εσθονία στις 18.30.


Ολοι οι δρόμοι οδηγούν σέμρα στα Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο Κρήτης !!

Σήμερα, Πραασκευή (23/02), στα Δυο Αοράκια στις 18:30, η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει  την Εσθονία,  στα παλισια της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου προκριματικού γύρου της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, που θα γίνει στην Κίνα.

Οι διεθνείς μας χρειάζονται την στήριξη του κόσμου, που αναμένεται να δώσει δυναμικό "παρών" ,σήμερα στο κλειστό στα Δύο Αοράκια, προκειμένου να "σπρώξουν" το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επιτύχει  το "3 στα 3" και οι Έλληνες διεθνείς με την σειρά τους θέλουν να  ανταποδώσουν και θα παίξουν και για τον κόσμο.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας για τη σημερινή πρώτη μάχη, αποτελείται από τους: 
Νίκο Γκίκα, Δημήτρη Κατσίβελη, Μιχάλη Λούντζη, Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιάννη Αθηναίου, Χάρη Γιαννόπουλο, Λεωνίδα Κασελάκη, Ντούσαν Σάκοτα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Γιάννη Μπουρούση και Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο  ομοσπονδιακός προπονητής,  αφησε εκτός δωδεκάδας απο το σημερινό ματς τους  Χαραλαμπόπουλο,  Λαρεντζάκη και Κόνιαρη θα βρίσκονται ομως στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία την Κυριακή, με βάση το ροτέισον που θα κάνει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Η ΕΣΘΟΝΙΑ:
Συνοδευόμενη από 30 φιλάθλους της έφθασε χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο η αποστολή της Εσθονίας. Μαζί με την ομάδα του Τιτ Σοκ, ταξίδεψαν με το τσάρτερ από το Ταλίν οι ένθερμοι υποστηρικτές της, οι οποίοι θα την ενισχύσουν φυσικά σήμερα στα Δύο Αοράκια.

Τη δωδεκάδα της Εσθονίας αποτελούν οι: Στεν Σοκ, Μάρτιν Παασόγια, Κρίστιαν Κουλαμέε, Μάρτιν Ντόρμπεκ,Στεν Όλμρε Έρικ Κέεντους, Τάνελ Κούρμπας, Ίντρεκ Κάγιουπανκ, Κρίστιαν Κανγκούρ, Κρίστιαν Κίτσινγκ, Γιάναρ Ταλτς, Κρέγκορ Χέρμετ.

-Σήμερα, για τον 8ο όμιλο, θα γίνει επίσης το ματς Ισραήλ-Μ. Βρετανία. 

Η βαθμολογία 2 αγώνες):
1. Ελλάδα έχει 4
2. Ισραήλ  3
3. Εσθονία 3 
4. Μ. Βρετανία 2.

ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ.
Δέκα ευρώ είναι η γενική είσοδος για το σημερινό ματς της Εθνικής, με τα εκδοτήρια στα Δύο Αοράκια να ανοίγουν στις 12:00

Υπενθυμίζεται ότι κάθε παιδί έως 12 ετών που συνοδεύεται από έναν γονέα, θα μπει δωρεάν στο γήπεδο.

Επίσης, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να κλείσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους στον σύνδεσμο https://www.ticketcore.gr/booking/fwc2019/, έχουν τη δυνατότητα με 15 ευρώ να δουν τόσο το σημερινό παιχνίδι όσο και την αναμέτρηση της Κυριακής (18:00) με τη Μ. Βρετανία

Φωτο: "intime".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.