Με επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΑΟ Ιεράπετρα, που βράβευσε την Ραϊνάκη.



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΑΟ Ιεράπετρα  προς τα μέλη του συλλόγου στο κλειστό Ιεράπετρας .

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, καθώς και προπονητές , αθλητές και γονείς απ’ όλα τα τμήματα, δήλωσαν το παρών και όλοι μαζί χόρεψαν, διασκέδασαν και ευχήθηκαν Καλές Γιορτές, με την συμμετοχή του συλόγου ΑΟΑΝ απο τον Αγ.Νικόλαο.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Ιεράπετρας στην επίσημη σελίδα στο facebook:
"Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ για τα μέλη του συλλόγου. 
Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΟΑΝ και του γονείς των μικρών αθλητών που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο αρτοποιείο Spiros Kougioumoutzakis (ψωμάκια σάντουιτς), το AperittonCafe Ierapetra (σάντουιτς), το ξενοδοχείο hotel PORTO BELISSARIO (καφέδες) και τις μανάδες των αθλητών του Α.Ο.Ι (διάφορα γλυκίσματα), για τη συμβολή τους στη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ο πρόεδρος κ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗΣ βράβευσε τη μοναδική αθλήτρια (από τα σπλάχνα του Α.Ο.Ι), Γωγώ Ραϊνάκη, που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Α1 Γυναικών, χαρίζοντας της μια φανέλα του συλλόγου με το όνομα της".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.