Το Ρέθυμνο Cretan Kings μοίρασε αγάπη και ευχές στην "ΕΛΠΙΔΑ"."Οδηγώ με ασφάλεια το μέλλον μου"


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings μοίρασε αγάπη και ευχές στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Πριν την καθιερωμένη επίσκεψη στη μονάδα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Ηρακλής Μανουκαράκης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης συνάντησαν την κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για να της ευχηθούν για τις γιορτές και για καλή δύναμη στο κοινωνικό της έργο. Η Ρεθυμνιώτικη αντιπροσωπεία πρόσφερε στην κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη το χειροποίητο έργο που τα παιδιά του «Cretan Kings Assist» εμπνεύστηκαν από την προσφορά και το έργο της και το φιλοτέχνησαν με πολλή αγάπη, με την πολύτιμη βοήθεια της Κατερίνας Μανετάκη.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», αντάλλαξε ευχές με τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στη Μονάδα, τους ευχήθηκε για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων και μοίρασε τα δώρα της ομάδας μας. Την ομάδα μας υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» κ. Εμμανουήλ Παπασάββας. Άπαντες έγραψαν τις ευχές τους σε κάρτες, τις οποίες κρέμασαν στο δέντρο της ΕΛΠΙΔΑΣ, με την… ελπίδα ότι θα γίνουν σύντομα πραγματικότητα.

Τη Ρεθυμνιώτικη αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος,  οι παίκτες Χάρης Γιαννόπουλος, Άγγελος Δραγάτης, Μάλκολμ Άρμστεντ, Τράβις Ντάνιελς και Άντονι Λι, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Ναταλία Βορριά, ο Νίκος Τζανιδάκης και ο Στέλιος Καλαϊτζάκης από το γραφείο Τύπου.

ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.