Λύγισε στο τέλος το Ηράκλειο, στου Ζωγράφου (pics).


Έχασε "δικό του" ματς στου Ζωγράφου η ομάδα του  Ηρακλείου με 86-83 στην 2η στροφή της Β΄Εθνικής, παρά το γεγονός ότι οι είχε το προβάδισμα μέχρι το 39:00 , σε εκείνο το χρονικό σημείο  οι γηπεδούχοι περάσαν για πρώτη φορά μπροστά που έμελλε να ήταν και μοιραία..

Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, ενώ  ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού  μπροστά στο σκορ,  στα τελευταία λεπτά , δεν άντεξε στην  αντεπίθεση των γηπεδούχων, που προσπαθούσαν να επανέλθουν και τα κατάφεραν, καθώς το Ηράκλειο δεν είχε "απαντήσεις" στο τελευταίο κρίσιμο λεπτό, δίνοντας την δυνατότητα στους παίκτες του Τ.Ζήβα, να καταφέρουν να πανηγυρίσουν στην λήξη του λες και πήραν το  πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή του 16χρονου Γιάννη Κίτσου-Καλυβιανάκη, ο οποίος δείχνει αρκετά στοιχεία του πλουσίου ταλέντου του και φαίνεται πως ο Γιώργος Μακράκης του έχει δώσει την ευκαιρία να πάρει χρόνο και "χώρο", με ρόλο στο παιχνίδι του Ηράκλειο.

Σήμερα μάλιστα άνοιξε "λογαριασμό", στις Εθνικές κατηγορίες αφού μετά από κλέψιμο, σημείωσε καλάθι με φάουλ (πάνω φώτο).

Γενικά ήταν ένα ματς υψηλού ρυθμού, με χορταστικό σκορ και θέαμα, που το παρακολούθησε αρκετός κόσμος μπασκετικός, σε όμορφη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα.

ΕΦΑΟΖ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 86-83
Διαιτητές: Καρπάνος, Σταθόπουλος.
Δεκάλεπτα: 10-24, 41-45 (ημ.), 61-66, 86-83.

ΕΦΑΟΖ (Ζήβας): Παπαφλωράτος, Εμμανουηλίδης 27 (2), Γκαβασιάδης 8, Κοψιάς 5, Γρατσιάτος 6, Αλεξανδρόπουλος, Σαμοθράκης 13 (2), Καστανιώτης 4, Στάθης 2, Τσιτσιγιάννης 5 (1), Σαρλής 4, Παπαρέγκας12 (1).
Ηράκλειο (Μακράκης): Κίτσος 3, Σταμπούλης 14, Μποχωρίδης 15 (1), Λάκκας 13 (1), Πετράκης 6 (2), Λιανός 12 (1), Πρωτογεράκης, Χάλαρης 13 (1), Παπαδάκης 6 (2).



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.