Θετική εμφάνιση ΑΟΚ στο ΒΑΚ. (pics)-Αγιασμός στον Κλαδισό.


Ο ΑΟΚ Χανίων, φιλοξενήθηκε στο κλειστό του ΒΑΚ, όπου αντιμετώπισε την γηπεδούχο, ΟΦΗ, που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με την Χανιώτικη ομάδα.

Η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου,επικράτησε με 67-74, δείχνοντας θετικά στοιχεία, ενώ την Δευτέρα 17/09,  θα φιλοξενήσεί το Ηράκλειο. 

Η ενημέρωση του ΑΟΚ Χανιά:
"Πολύ καλά δείγματα γραφής άφησε η ανδρική μας ομάδα που ηττήθηκε στο ΒΑΚ με 67-64 από τον ΟΦΗ, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Αν εξαιρέσει κανείς το τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, εμφανιζόμενη πολύ οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο του ΒΑΚ.

Μάλιστα, στο φιλικό αυτό ματς ο ΑΟΚ Χανιά είχε απουσίες αφού για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Αράπης, Αδοντάκης, Μπαγάκης και Γκιούλης.

Να σημειωθεί ότι δεν κρατήθηκαν πόντοι των παικτών από τη γραμματεία, ενώ τα 10λεπτα ήταν: 14-14, 31-27 (ΗΜ.), 53-43, 67-63 (ΤΕΛ.ΑΠΟΤ.).

Αγιασμός στον Κλαδισό
Την Παρασκευή (15/9) πραγματοποιήθηκε αγιασμός της ομάδας μας στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού και πριν τη βραδινή προπόνηση. 

Toν αγιασμό τέλεσε ο Πατήρ Νικόλαος Νερατζάκης από τον Ι.Ν. Αγ. Σοφίας στην Παρηγοριά".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.