Παρουσιάστηκε την Παρασκευή 15/09 το Ρέθυμνο Cretan Kings (pics).


Η καινούρια αγωνιστική σεζόν 2017/18 είναι προ των πυλών, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να ετοιμάζεται με νέα όνειρα και φιλοδοξίες για να προσθέσει ακόμη περισσότερες επιτυχίες στην ιστορία του και χθες το βράδυ (15/09), παρουσιάστηκε σε ένα απόλυτα οικογενειακό κλίμα .

Η ενημέρωση από το επίσημο σαιτ της ομάδας(rethymnobc.gr):
Τα «αποκαλυπτήρια» του νέου Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ σε απόλυτα οικογενειακό κλίμα στον εξαιρετικό χώρο του «KÁI seaside Flavours», ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2017/18.

Παρόντες ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου Ευγένιος, ο Σεβασμιότατος Αγιοχρυσουπόλεως Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος Ρεθύμνου Άκης Παττακός, οι εκπρόσωποι των χορηγών μας Πάρις Επιτροπάκης (Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος και Νησιών Αιγαίου – Aegean), Κώστας Ταρνατόρος (Υπεύθυνος Charter Department Manager – Aegean), Γιώργος Χουρδάκης (Τμήμα Μάρκετινγκ ΣΥΝ.ΚΑ), Κυριάκος Βανταράκης (Μέτοχος Vantaris Hotels), καθώς και σύσσωμη η οικογένεια του Ρέθυμνο Cretan Kings αλλά και φίλοι της ομάδας μας.

Την εκδήλωση παρουσίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο η «φωνή» της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια, Στέλιος Σαμψών. Πριν από την παρουσίαση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης, τονίζοντας: 
«Φέτος η πόλη μας έχει ξανά την τιμή να εκπροσωπείται από την ομάδα μας και είναι για μας μεγάλη τιμή που για 7η συνεχόμενη χρονιά να έχουμε αυτήν την στήριξη από τους φιλάθλους μας, τους χορηγούς μας, τους συνεργάτες και όλους τους φορείς και πιστεύουμε να συνεχίσουμε το έργο μας με τη βοήθεια όλων. Να έχουμε μία υγιή ομάδα οικονομικά και να συνεχίσει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας, μέσω του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist». Σαν Διοίκηση έχουμε ένα καλό προαίσθημα πως και φέτος θα πετύχουμε διότι επιλέχθηκε ένα ρόστερ που αποτελείται από πολύ καλά παιδιά μέσα και έξω από το γήπεδο. Ήδη δείχνουν ότι είναι μία οικογένεια. Βέβαια αυτό που έχω εντοπίσει είναι ότι υπάρχει μία είδους τρέλα, που αναμένεται να μεταφραστεί σε αυτό που ζητάει ο κόσμος, δηλαδή το θέαμα.
Εύχομαι να έχουν όλοι τους υγεία και ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας στηρίζετε».

Στη συνέχεια μίλησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου Ευγένιος, σημειώνοντας: 
«Όπως άκουσαν και όσοι βρίσκονται απόψε εδώ μαζί μας, δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι και άλλος ένας σεβασμιότατος. Έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε έναν φίλο Επίσκοπο από το Λίβανο. Τον Σεβασμιότατο Αγιοχρυσουπόλεως Κωνσταντίνο. Ξέρετε πόσο θέλω να είμαι κοντά σας και το προσπαθώ γιατί πιστεύω σε αυτήν την ομάδα και σε αυτό που προσφέρει στα παιδιά μας. Έχω πει πολλές φορές ότι αυτές οι αγκαλιές γλιτώνουν τα παιδιά από κάποιες άλλες αγκαλιές. Δόξα τον Θεό που υπάρχετε, που είστε αυτό που είστε και προσφέρεται ιδιαίτερα στα νέα παιδιά του τόπου μας. Καλές επιτυχίες και να μας δίνεται χαρές στο μέλλον σαν αυτές που μας έχετε δώσει στο παρελθόν». 

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, αναφερόμενος τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας μας. 
«Καλωσορίζουμε τους καινούριους παίκτες μας στην μεγάλη οικογένεια του Ρέθυμνο Cretan Kings. Θεωρώ πως έχει πλέον πιστοποιηθεί σαν την ομάδα που ενσαρκώνει πολλά πράγματα μαζί. Είναι αθλητισμός, είναι πολιτισμός, είναι αλληλεγγύη. Χαίρομαι που με τη δική μας ομάδα αύριο ξεκινάει η εβδομάδα της βιώσιμης κινητικότητας του Δήμου μας, με τους καλαθοσφαιριστές μας, τους οποίους ευχαριστώ για τη συμμετοχή τους. Αυτή η συμμετοχή δείχνει ότι αυτή η ομάδα δεν παίζει μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου, είναι μία ομάδα που εκφράζει μία ολόκληρη κοινωνία. Εύχομαι αυτή η χρονιά να μην είναι η 7η και η 8η αλλά να βάλουμε ένα μηδενικό, ούτως ώστε να μιλάμε για αυτή την ομάδα που έχει κερδίσει όλη την κοινωνία της Κρήτης και είμαστε υπερήφανοι γιατί είναι υπόδειγμα σε οργάνωση και λειτουργία και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Αυτό δηλαδή που πρέπει να είναι μία οικογένεια. Καλή χρονιά σε όλους με πολλές επιτυχίες».

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των 15 παικτών μας και συγκεκριμένα των Χάρη Γιαννόπουλου, Στέφαν Μούντι, Ανδρέα Χριστοδούλου, Κάρλος Μέντλοκ, Τρεϊβόν Ράιτ, Θωμά Κώττα, Τράβις Ντάνιελς, Χιου Ρόμπερτσον, Ηλία Θεοδωρίδη, Σακίλ Γκούντγουιν, Άγγελου Δραγάτη, Γιάννη Παναρετάκη, Δημήτρη Τζαγκαράκη, Γρηγόρη Λαγουδάκη και Νίκου Ζαμπετάκη, φορώντας την καλή τους εμφάνιση (nickan).

Στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε ο εκπρόσωπος της Aegean Airlines, Πάρις Επιτροπάκης (Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος και Νησιών Αιγαίου), υπογραμμίζοντας τη σχέση εμπιστοσύνης των δύο πλευρών. «Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια αυτή η ομάδα έχει δείξει τι αξίζει και τι είναι. Γενικότερα έχει καταφέρει να ξεφύγει από τα τοπικά όρια της Κρήτης, με τη βοήθεια των παικτών της, του κόσμου της και τη δική μας. Εμείς τους έχουμε δώσει τα φτερά μας και όσο πιο ψηλά πάμε τόσο πιο ψηλά πάνε και αυτοί».

Τέλος, ο αρχηγός της ομάδας μας Χάρης Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας και εν συνεχεία προσκάλεσε τον κόσμο στη νέα προσπάθεια της ομάδας μας. «Καταρχήν να ευχαριστήσουμε όλους όσους διοργάνωσαν αυτήν τη γιορτή. Για μας η σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου. Είχαμε κάποιες ατυχίες λόγω τραυματισμών. Από κει και πέρα έχουμε παίξει κάποια φιλικά και θα κοιτάξουμε να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στις 4 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά στον κόσμο μας περιμένουμε και φέτος να μας στηρίξει όσο ποτέ άλλοτε. Η ομάδα έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Τώρα είναι η δική τους ευκαιρία για να έρθουν στο γήπεδο, να μας στηρίξουν και πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά το KÁI seaside Flavours για την υπέροχη εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.