Στον Ποσειδών ΑΟΝΨ ο Λ. Κριτσωτάκης!


Στον Ποσειδών ΑΟΝΨ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ηρακλειώτης Λευτέρης Κριτσωτάκης, ο οποίος μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, επιστρέφει ακμαίος και έτοιμος να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει.

Ο Λευτέρης Κριτσωτάκης, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ηράκλειο και ξεχώρισε αμέσως λόγω του πλουσίου ταλέντου του, (σωματικά-τεχνικά) και βρέθηκε παράλληλα και στις επιλογές της μικτής Κρήτης.

Ο γεννημένος το 1996, ύψους 2.02 φόργουορντ (3,4), κατέκτησε με την ομάδα παίδων το 2012 στην Καλαμπάκα την 3η θέση και την επόμενη χρονιά "μετακόμισε"  στην Αθήνα και στον Φιλαθλητικό του Τάκη Ζήβα..

Η επόμενη σαιζόν τον βρήκε στο Παγκράτι του Ντίνου Καλαμπάκου.

Ωστόσο κάποιοι τραυματισμοί τον "άφησαν" πίσω και η συνέχεια τον βρήκε στον Ιωνικό ΝΦ καθώς συμφώνησε με την ομάδα του Νίκου Καραγιάννη.

Νέος τραυματισμός δεν επέτρεψε στον νεαρό Λευτέρη Κριτσωτάκη  στην ομάδα του Ιωνικού να αναδειχθεί και, παρά τις προτάσεις που έχει δεχτεί από άλλες ομάδες (από Ρόδο και Αθήνα), επέλεξε την Α ΕΣΚΑ και τον Ποσειδών ΑΟΝΨ ,πανέτοιμο πλέον και απόλυτα υγιή, που θα βρει τον γνώριμο για αυτόν προπονητή Τάκη Ζηβα, (καθώς η ομάδα του Ψυχικού είναι "συνεργαζόμενη", με τον Φιλαθλητικό).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.