Την Δευτέρα (21/8), μπαίνει στα "βάσανα" ο ΑΟΚ Χανίων.


Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και ώρα 20:20 προγραμματίστηκε η επίσημη πρώτη του ΑΟΚ Χανιά που θα σημάνει την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.Παράλληλα οι Ακαδημίες θα ξεκινήσουν στις 2 Σεπτεμβρίου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:
"Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ανακοινώνει ότι η επίσημη πρώτη προπόνηση της ανδρικής μας ομάδας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Το ραντεβού δίδεται στις 20.20, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Προς διευκόλυνση όλων, τα ΜΜΕ (προσ)καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο 20 λεπτά νωρίτερα για να κάνουν δηλώσεις από παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοικούντες".

Στις 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι Ακαδημίες .
"Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη των Ακαδημιών της ομάδας του ΑΟΚ Χανίων,, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Το ραντεβού δίδεται για τις 10 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Οι εγγραφές για τα παιδιά που επιθυμούν να ενταχθούν στις Ακαδημίες  θα γίνονται στο γήπεδο Κλαδισού, αρχής γενομένης της ημέρας Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί 

Περισσότερες πληροφορίες για τις Ακαδημίες του ΑΟΚ Χανιά στο τηλέφωνο: 6985 977 005."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.