Πρώτη του Ηράκλειο με Μποχωρίδη και Γ.Τζάννη στις 17:30.


Με μπροστάρη τον Γιώργο Μακράκη, ξεκινά σήμερα στις 17:30 , στα "Δυο Αοράκια", την προετοιμασία της, η ομάδα του Ηράκλειο, ενόψει της νέας χρονιάς, στην Β΄Εθνική, έχοντας προστεθεί τις τελευταίες ώρες δυο νέα πρόσωπα ο  Γιάννος Τζάνης που θα είναι ο  βοηθός του Γιώργου Μακράκη και ο Νίκος Μποχωρίδης.

Με νέα φιλοσοφία, δυναμική και αισιοδοξία , ξεκινά η "πρώτη", της ομάδας μπάσκετ του Ηράκλειο, στα Δυο Αοράκια στις 17:30.

Αφού καλωσορίσουν τους παίκτες διοίκηση και προπονητής, στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας, παρουσία των περισσοτέρων μελών της διοικούσας επιτροπής.

Στην σημερινή πρώτη συγκέντρωση  το παρών θα δώσει και ο Νίκος Μποχωρίδης, καθώς ολοκληρώθηκαν οι επαφές με τον ο πρώην γκάρντ του Χολαργού και  αναμένεται να κλείσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, της ομάδας ομάδα που θα χτίσει ο Γιώργος Μακράκης.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετήθηκαν, όσον αφορά την υπόθεση του Νίκου Μποχωρίδη, ένας παίκτης - πολυτέλεια για τα δεδομένα της Β' Εθνικής, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι, μαζί με τις μεταγραφές των Χάλαρη - Σταμπουλή - Λάκκα - Παπαδάκη - Καλατζή -Πρωτογεράκη, την παραμονή των Πετράκη - Λιανού-Γουμενάκη, και την προσθήκη του Μποχωρίδη, το "Ηράκλειο" δημιουργεί έναν φιλόδοξο "κορμό" ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που ακολουθεί. 

Επίσης στο ρόστερ  θα βρεθούν και αρκετοί ταλαντούχοι από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και όχι μόνο , καθώς σε πρώτη φάση θα βρεθούν τα αδέλφια Κίτσος-Καλυβιανάκης Κώστας Κίτσος-Καλυβιανάκης  Γιάννης, Πετράκης Τίμος, Μαραγκουδάκης ,Μηλαθιανάκης και άλλοι.

Ανοικτό παραμένει το θέμα της επιστροφής του Λευτέρη Λιανδράκη (ίσως μετά τον Οκτώβριο), που αγωνίστηκε πέρυσι στον Ιωνικό ΝΦ.

Τέλος, στα "Δύο Αοράκια" θα βρεθεί και ο Γιάννος Τζάνης, ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό και θα είναι ο νέος βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα αλλά και στην νέων - ανδρών του συλλόγου.  
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.