Ήρθαν στα "χέρια" γονείς στο Πανελλήνιο Κορασίδων στον Βόλο (vid).


Στην τελετή λήξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων μπάσκετ που φιλοξενήθηκε στο Βόλο - όπου ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής - και λίγο πριν τις απονομές, γονείς των αθλητριών του Φάρου Κερατσινίου και του Παναθηναϊκού, που ήταν αντιμέτωποι στον τελικό της διοργάνωσης, οι γονείς των αθλητών έγιναν αρνητικοί πρωταγωνιστές, καθώς «πιάστηκαν» στα χέρια στις κερκίδες.

Το ρητό πως η βλακεία είναι η μόνη ανίκητη επιβεβαιώθηκε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στην ομάδα του Φάρου, που τερμάτισε δεύτερη, κάποιος γονιός κατά πάσα πιθανότητα παίκτριας του συλλόγου του Κερατσινίου φώναξε "μπράβο, κορίτσια, η διαιτησία σας κέρδισε". 

Αμέσως υπήρξε απάντηση από την κερκίδα του Παναθηναϊκού "μπράβο, ωραία τα λες". Ακολούθησε η ανταπάντηση "βούλωστο εσύ" και κάπου εκεί από τα λόγια οι αντιμαχόμενες πλευρές πέρασαν στις ... πράξεις, με τον θιγόμενο οπαδό του Παναθηναϊκού να πηγαίνει να ζητήσει τον λόγο και να έρχεται άλλος οπαδός του Φάρου να τον χτυπάει, με συνέπεια να επικρατήσει πανδαιμόνιο λόγω του ξύλου που έπεφτε. 

Μάλιστα κλήθηκε και η αστυνομία, αλλά δε χρειάστηκε τελικά να επέμβει, αφού οι θερμόαιμοι, παροτρυνόμενοι και από τις παίκτριες, ηρέμησαν στη συνέχεια. Έτσι, τα 16χρονα κορίτσια έβαλαν μυαλό στους γονείς τους. 

Το σοκ στο πρόσωπο των αθλητριών ήταν εμφανές, ενώ μια παίκτρια του "τριφυλλιού" έτρεξε στις κερκίδες για να δει τους αγαπημένους της, ενώ άλλες έβαλαν ακόμα και τα κλάματα.

Προπονητές συγκρατούσαν τις παίκτριες τους και τις παρηγορούσαν, όπως φαίνεται από το 13:45 και μετά στο παρακάτω βίντεο.





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.