Στην καλύτερη πεντάδα η Β. Παπαμαρκάκη του ΟΦΗ, στο Πανελλήνιο Κορασίδων..


Οι εξαιρετικές εμφανίσεις, της Βάσιας Παπαμαρκάκη, στη διοργάνωση αποζημιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο καθώς συμπεριλήφθηκε  στην καλύτερα πεντάδα του 28ου Πανελληνίων κορασίδων, στο 28ο Πανελλήνιο Κορασίδων (τελική φάση)  που φιλοξενήθηκε με επιτυχία στη Νέα Ιωνία Βόλου. 

Η ταλαντούχα αθλήτρια της ομάδας του Ηρακλείου είχε πολύ καλές παρουσίες, στο τουρνουά και συμπεριλήφθηκε στις κορυφαίες.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Ιωάννα Χατζηλεοντή του Φάρου Κερατσινίου που πήρε το βραβείο του από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββα Λόρτο. 

Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερθείσα  και την "δικιά μας" Βάσια Παπαμαρκάκη (ΟΦΗ), βρέθηκαν ακόμη η Χρυσάνθη Μπενέκη (Τιτάνες Παλαμά), Ευαγγελία Κοντραφούρη (Φάρος Κερατσινίου) και Σύνθια Εζέτζα (Παναθηναϊκός) με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Ιωάννης Αλεξόπουλος. 

Πρώτη σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε η Ιωάννα Χατζηλεοντή που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, Ευγενία Φραγκούλη.

Εδω να τονίσουμε ότι πολύ κοντά στην καλύτερη πεντάδα βρέθηκε και άλλη μια ακόμα αθλήτρια του Νίκου Δελατόλα, η Στέλλα Κουράτορα , που ψηφίστηκε από πολλούς  προπονητές των ομάδων που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Στον έκτο ΟΦΗ και στους πέμπτους Τιτάνες Παλαμά την απονομή έκανε ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Βόλου Μιχάλης Καπουρνιώτης

Τέλος να επισημάνουμε ότι η ομάδα του  ΟΦΗ, δεν παραβρέθηκε στην απονομή , καθώς έφυγε νωρίς από τον Βόλο , προκειμένου να αποφύγει την πολύ κακές καιρικές συνθήκες (καύσωνας) που επικρατούσαν στον Βόλο και στην Εθνική οδό και να προλάβει το πλοίο, για Ηράκλειο.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.