Στη Νέα Ερυθραία, ο Χρ. Σκάνδαλος.



Ο Πανερυθραϊκός,  συμφώνησε με τον Χρήστο Σκάνδαλο, ο οποίος θα προστεθεί και θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Δημήτρη Χουχουλή.

Ο Χρ.Σκάνδαλος  είναι 22 χρονών και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στο "1" όσο και στο "2". Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τον Εργοτέλη ξεπηδώντας μέσα από την παραγωγική διαδικασία ενώ έκανε αισθητή την παρουσία του στα ελληνικά παρκέ, στα Πανελλήνια παίδων-Εφήβων  και θέλει τη φετινή σεζόν να ανεβάσει τον πήχη.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής,  χωρίς όμως να καταφέρει να τη διατηρήσει στην κατηγορία, με τον ίδιο βέβαια να είναι από τους διακριθέντες της ομάδας του.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Σκανδαλο και τον Πανερυθραϊκό είναι δεδομένη σύμφωνα με πληροφορίες μας, με τους "ερυθρούς" να ισχυροποιούν την περιφέρεια τους ενόψει της νέας σεζόν. 

Εντός των επόμενων ημερών  αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μετεγγραφή του παίκτη.

Τέλος ο  22χρονος γκαρντ που αποτελεί έναν από τους πλέον εξελίξιμους Κρητικούς  παίκτες  έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό Νικαίας και Φιλαθλητικό, όταν η ομάδα του Ζωγράφου αγωνίζονταν στην Α2 Ανδρών.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.