Μια ανάσα από Στ.Χάλαρη και Χρ.Λάκκα το Ηράκλειο.


Έντονη μεταγραφική δραστηριότητα στον Όμιλο, ο ο οποίος προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ του όσο πιο άμεσα γίνεται, ώστε να ασχοληθεί ο κόουτς Μακράκης απερίσπαστος στην προετοιμασία

Ο πρώτος για τον οποίο ενδιαφέρονται και έχει συμφωνήσει  είναι από τον γνωστό μας από τη θητεία του στον ΟΦΗ, Στέλιο Χάλαρη.

Στα 24 του (1993) , με ύψος 2μ05 έχει κάνει τη δική του διαδρομή, ξεκινώντας από τα παιδοεφηβικά του Περιστερίου και στη συνέχεια παίζοντας σε Ελευσίνα (Α2), Δούκα (Β' εθνική), Φιλαθλητικό (Α2), ΟΦΗ (Α2), Λιβαδειά (Α2) Εθνικό (Α2). 

Ο 25χρονος φόργουορντ -από τους καλύτερους νέους παίκτες της Α2-αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το Ηράκλειο ενώ όταν αγωνιζόταν στον ΟΦΗ έιχε 10 πόντους και 4,5 ριμπάουντ σε 24 αγώνες.

Παράλληλα το Ηράκλειο ενισχύεται και περιφερειακά καθώς έχει συμφωνήσει με τον 26χρονο γκαρντ (1991), Χρήστο Λάκκα (1.88), ο οποίος διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα και το ταλέντο του και θα αποτελέσει βασικό κομμάτι στη νέα ομάδα του Γιώργου Μακράκη.

Ο Χρήστος Λάκκας σε 24 ματς πέρυσι με την Καρδίτσα, σημείωσε 150 πόντους, ευστοχώντας σε 18 τριποντά και έχοντας μ.ο ανά παιχνίδι 6.3.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Χρήστος Λάκκας έχει μια αξιοσημείωτη παρουσία στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. 

Το 2009-10 σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α1 με το Μαρούσι, ομάδα από την οποία και ξεκίνησε την καριέρα του. 

Τη διετία 2010-2012 φόρεσε τη φανέλα του Πανερυθραϊκού σε 36 παιχνίδια στην Α2 Εθνική. Το 2012-13 επέστρεψε στην Α1 και αγωνίστηκε σε 19 αγώνες με το Περιστέρι. Το 2013-14 έπαιξε με το Φιλαθλητικό στην Α2 σε 23 αγώνες, ενώ το 2014-15 με το Παγκράτι είχε 23 συμμετοχές στην Α2. 

Το 2015-16, είχε 24 ματς με τη φανέλα του Περιστερίου στην Α2. 

Συνολικά έχει 106 συμμετοχές στην Α2 Εθνική και 21 αγώνες στην Α1 Εθνική.

Όσον αφορά τους Πάλλη -Παπαδάκη τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσουν, όπως και ο Μαραγκάκης που έχει εκδηλώσει επιθυμία να αγωνιστεί σε άλλο επίπεδο.

Παράλληλα με  τον Μποχωρίδη ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά στην πόλη μας, δεν διαφαίνεται κάτι στον ορίζοντα, ενώ το στόχαστρο βρέθηκε και  ο Λάμπρος Αντωνόπουλος (27χρ.) ο οποίος είχε βρεθεί το 2013 στην Basket League και το Ρέθυμνο, ωστόσο φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον  ΚΑΟ Κορίνθου (Β Εθνική).

Τέλος στο στόχαστρο έχει μπει για να επιστρέψει, ο 20χρονος  ταλαντούχος γκαρντ, Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος αγωνίζεται στο Ρέθυμνο, και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά ενδιαφέρονται πολλές ομάδες γι αυτόν ( κυρίως Α2) με τελευταίο (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ), τον  Ιπποκράτη Κω τον νεοφώτιστο στην Β Εθνική

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το … κύμα των μεταγραφών του Ηράκλειο,περιλαμβάνει παιδιά νεαρής ηλικίας, που έχουν τη διάθεση και κίνητρο, να αναδείξουν το ταλέντο τους, μέσα από την αγωνιστική πρόοδο του Ομίλου, ενώ παράλληλα να ικανοποιούν τον κόσμο που θα τους παρακολουθεί  καθώς  όπως όλα δείχνουν θα βγάζουν πάθος, φρεσκάδα και όρεξη κάνοντας τελικά την ομάδα πιο ελκυστική.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.