Πέμπτος στην Ελλάδα ο Κύδωνας Χανίων.


Με νίκη και την  5η θέση "σφράγισε" την παρουσία του στο Final 6 του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων ο Κύδων, που την Κυριακή (02/07) επικράτησαν στο νήμα με 66-64  επί του Κεραυνού Γρεβενών  στο τελευταίο του παιχνίδι στο τουρνουά της Τελικής Φάσης του 44ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων που ολοκληρώνεται, σήμερα, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Εκπληκτικό παιχνίδι για την ομάδα των Χανίων ο Χριστοφορίδης (24π.), ενώ διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν  και οι Καπετανάκης (14π.) και Κουτουλάκης (11π.).

Οι Τσούκας (34π.) και Παπαδημητρίου (22π.) έπαιζαν... μόνοι τους από πλευράς Κεραυνού.

ΚYΔΩΝ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ  66-64
Δεκάλεπτα: 16-24, 43-36(ημ.), 52-49, 66-64
Διαιτητές: Κάροβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Βελιάκοφ (Ρωσία), Τζιοπάνος.

Κύδων (Καρκανάκης): Προβατινάκης, Χριστοφορίδης 24 (1), Αντωνίου, Ιορδανίδης, Καπετανάκης 14 (1), Κουτουλάκης 11 (2), Μαγγελάκης 4, Μερμίγκης, Τσιράκης Στ. 8, Κουτζόγλου, Τζιόλας 5, Τσιράκης Η.
Κεραυνός Γρεβενών (Μπατσίλας): Δάδαλης, Μπατσίλας, Παπαδημητρίου 22 (1), Μαντζούκης, Ποραβός, Παπαλιούρας, Γκόλιας 3 (1), Κουκουτάρης, Τσούκας 34 (3), Βασδάρης 3, Ταμπακάκος 2, Ουζουνίδης.

-Μετά τη διεξαγωγή του τελευταίου χρονικά παιχνιδιού του Final 6 ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας, όπου κρίθηκε ο πρωταθλητής των Παίδων, με το πρωτο να κατακτα τον τίτλο, ακολούθησε στο κλειστό του ΔΑΚ Μεσολογγίου η τελετή λήξης του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, όπου εκπροσωπήθηκαν τα Χανιά με τον Κύδωνα.

-Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά (MVP) αναδείχθηκε ο Δημήτρης Κλωναράς του ΠΑΟΚ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Θανάσης Τσούκας του Κεραυνού Αγ. Γεωργίου Γρεβενών. 

-Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης –εκτός του Κλωνάρα- ψηφίστηκαν επίσης οι Γιώργος Ταζόπουλος (ΠΑΟΚ), Ραφαήλ Λαναράς (Ίκαρος Καλλιθέας), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Δούκας) και Δημήτρης Καραϊσκος (Προμηθέας).

-Ο Κύδων παρέλαβε τα αναμνηστικά διπλώματα για την κατάκτηση της 5ης θέσης από το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος Θεόδωρο Μυζίκο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.