Κέρδισαν Αρη και εντυπώσεις οι κορασίδες του ΟΦΗ (pics).


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία στο 28ο Πανελλήνιο Κορασίδων (τελική φάση)  που φιλοξενήθηκε με επιτυχία στη Νέα Ιωνία Βόλου ο ΟΦΗ που επικράτησε επί του Αρη με 61-46.

Η εκπρόσωπος της Κρήτης, αποδίδοντας για μια ακόμη φορά, ελκυστικό- σύγχρονο μπασκετ, κατάφερε να εξαργυρώσει την απόδοσή της , με μια επιτυχία, που στέλνει αισιόδοξα μηνύματα, για το μέλλον.

Η ομάδα του (ασθενή με πυρετό), Νίκου Δελατόλα,  ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 9-0. 
Ο Αρης ανέκαμψε και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου (11-12) με γκολ φάουλ της Κωφοκώτσιου. 

Ένα σερί 9-0 για τον ΟΦΗ του έδωσε προβάδισμα με 20-12 στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος παρά την προσωρινή μείωση του σκορ από τον Αρη σε 34-30 στα μέσα της τρίτης περιόδου.

ΟΦΗ-ΑΡΗΣ    61-46
Δεκάλεπτα: 11-12, 29-22(ημ.), 48-35, 61-46
Διαιτητές: Ξέρας-Τσουμαχίδης
ΟΦΗ(Δελατόλας-Καραπαναγιώτη): Φραγκάκη, Ιατράκη 3(1), Παπαδάκη 3(1), Βατσινά 11(2), Μπορμπαντωνάκη, Παπαδάκη, Κοντογιάννη 2, Κουράτορα 16(3), Παπαμαρκάκη 20(2), Σφακιανάκη 4, Λιόντα 2.
ΑΡΗΣ(Κουλακιώτης-Μακρής): Γκρίτζαλη 12, Ουζούνη 2, Γράψα 8, Βαντσιούρη 8, Σοφιανάκου, Μπαξεβανίδου, Μπερμπέρη, Νεοχωρίτη 2, Κωφοκώτσιου 14, Κυρπιζλίδου.

Δελατόλας: «Είμαστε σε σωστό δρόμο»

Ο προπονητής των νικητών Νίκος Δελατόλας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Παίξαμε πολύ όμορφο μπάσκετ, καθώς ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν χάλασε ο ρυθμός μας παρότι έπαιξαν όλες οι παίκτριες. 
Είχαμε σε μεγάλη μέρα Παπαμαρκάκη,  Κουράτορα και Σφακιανάκη. Στο τουρνουά δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και αποδείχθηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας είναι σε σωστό δρόμο».





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.