Με 4 ομάδες το Γυναικών ΕΚΑΣΚ. Με 8 το νεανίδων και 9 το Κορασίδων.


Οριστικοποιήθηκαν την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 , οι συμμετοχές στο πρωτάθλημα Γυναικών-Νεανίδων και Κορασίδων  της ΕΚΑΣΚ, καθώς στα γραφεία της κατατέθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής , περιλαμβάνοντας τα στοιχεία που αναφέρονται στο άρθρο 28 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ.

Έτσι φέτος στο πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΚΑΣΚ, δήλωσαν συμμετοχή τέσσερις ομάδες, τρεις από το Ηράκλειο και μια από το Ρέθυμνο.

Τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα είναι: 
1. ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 2. ΑΡΚΑΔΙ ΟΚΑ, 3. Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, 4. ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, που θα συγκροτήσουν ένα όμιλο και θα συναντηθούν μεταξύ τους, σε δυο γύρους σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.

Στην δευτερη (Β΄) φάση οι τέσσερις αυτες ομάδες θα συναντηθούν σε αγώνες χιαστί 1-4, 2-3, στις 2 νίκες χωρίς να συνυπολογίζονται τα μεταξύ τους αποτελέσματα της Α φάσης.

Στην τελική (Γ΄) φάση ,οι νικήτριες ομάδες της β φάσης θα συναντηθούν μεταξύ τους στο τελικό.
Πρωταθλήτρια, ανακηρύσσεται η ομάδα που θα πετύχει 2 νίκες. Πλεονέκτημα έδρας θα έχει η ομάδα που θα τερματίσει σε ανώτερη θέση στη διάρκεια της κανονικής φάσης.

Οι αγώνες για το Πρωτάθλημα Γυναικών θα γίνονται Σάββατο και Δευτέρα.

Το πρωτάθημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 21 ή Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017.

-Στο πρωτάθλημα των Νεανίδων, δηλώσαν συμμετοχή : 
1. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 2. ΑΟΑΝ, 3.ΗΡΟΔΟΤΟΣ,4. ΟΦΗ, 5. ΑΡΚΑΔΙ, 6. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, 7, ΟΑΧ, 8. ΟΑΣΗ, που θα συγκροτήσουν ένα όμιλο και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.

Πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία.

Οι αγώνες για το Πρωτάθλημα Νεανίδων θα γίνονται Σάββατο, με ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Στο πρωτάθλημα Κορασίδων έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω ομάδες :

1. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 2.ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ, 3.ΗΡΟΔΟΤΟΣ,4. ΟΦΗ, 5. ΑΡΚΑΔΙ, 6. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, 7. ΚΙΣΣΑΜΟΣ, 8. ΟΑΧ, 9. ΟΑΣΗ  που θα συναντηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί.

Στην δεύτερη (Β΄) φάση ,οι τέσσερεις (4) πρώτες ομάδες προκρίνονται στη φάση αυτή και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί.

Πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία.

Οι αγώνες για το Πρωτάθλημα Κορασίδων θα γίνονται Κυριακή, με ημερομηνία έναρξης την 
Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.