Η αποτίμηση για την διοργάνωση στο 28ο Πανελλήνιο Κορασίδων .


Το 28ο Πανελλήνιο Κορασίδων που διεξήχθηκε, στο κλειστό Γυμναστήριο Νεας Ιωνίας του Βόλου ανήκει στο παρελθόν και το kritikobasket.gr, που βρέθηκε στην όμορφη πόλη της  Μαγνησίας, κάνει την αποτίμησή του, για το τουρνουά.

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: "Τα κατάφεραν".
Ας ξεκινήσουμε από την διοργάνωση, που αν δεν είχαμε τα δυσάρεστα γεγονότα στην  διάρκεια των απονομών, θα λέγαμε ότι ήταν ιδιαίτερη επιτυχημένη διοργάνωση.

Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, ιδιαίτερα με τον κλιματισμό και τις συνθήκες που επικρατούσαν, λύθηκαν καθώς τεχνικά συνεργεία δούλευαν ακόμα και μέχρι το βράδυ να λύσουν το πρόβλημα.

Παράλληλα στις ομάδες παρείχαν ότι ζητούσαν άμεσα, ενώ η φιλοξενία στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού εξαιρετική, όπως και το φαγητό .

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν, ιδιαίτερα στο  μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ κ.Νικόλαο Φαρμάκη, τον οποίο το kritikobasket.gr, ευχαριστεί θερμά για την  συνεργασία.

Διοργάνωση : "Ανταγωνιστική".
Μπορεί το επίπεδο των αγώνων να μην χαρακτηρίστηκε υψηλό, ωστόσο πράγματι ήταν ανταγωνιστικό.

Ενδιαφέροντες αγώνες,με εναλλαγές στο σκορ, πάθος, ένταση και υψηλά τακτικό επίπεδο,  εμφανίστηκαν στην διοργάνωση.

-Ο Παναθηναϊκός, αν και δεν ήταν το ξεκάθαρο φαβορί κατέκτησε την πρώτη θέση, έχοντας την Σύνθια Εζέτζα κορυφαία, ενώ εξαιρετικά στοιχειά διαθέτουν οι Κάραλη ,αδελφές Κοιλιά και η Στεφάνου.

Άρτια οργανωμένη ομάδα, με δυο εξαιρετικούς προπονητές και "ολόκληρο συνεργείο "από πίσω.

-Ο Φάρος Κερατσινίου έδειξε μια εξαιρετική ομάδα, αθλητική, όμως για να κατακτήσει κάποιος την πρωτιά, χρειάζονται και άλλα πράγματα.

-Η πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά  Ιωάννα Χατζηλεοντή (η οποία όπως όλα δείχνουν αποτελεί μεγάλη ελπίδα για το Ελληνικό γυναικείο μπασκετ) και η Ευαγγελία Κοντραφούρη (που ήταν στην καλύτερη πεντάδα, αποτελούσαν τον"Φάρο" της ομάδας, η οποία όπως όλα δείχνουν, θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. 

-Ο Αρης που τερμάτισε στην τρίτη θέση, δεν έχει την αίγλη των προηγούμενων χρόνων, ωστόσο κάνει προσπάθεια να ξαναβγεί στο προσκήνιο.

Οι Κωφοκώτσιου,  Γκρίτζαλη  και Γράψα, έδειξαν καλά στοιχεία, από τις "κίτρινες".

-Ο Έσπερος Πάτρας, ήταν μια ανταγωνιστική ομάδα, που είχε σταθερή απόδοση κι αν ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες , θα μπορούσε να ήταν στα μετάλλια.

Η Νάτσκου, που κλήθηκε μαζί με τις Χανιώτισεες Σκουμπάκη-Δερμιτζάκη, έχει μέλλον, ενώ καλά στοιχεία έδειξαν οι Τραγουστή και Ψυρρή.

-Οι Τιτάνες Παλαμά έχουν όλα τα στοιχεία ενός επαρχιακού σωματείου , που έδειξε ότι διαθέτει πάθος, ενώ παράλληλα απολάμβανε τις εμπειρίες από την διοργάνωση.Το ζήτημα όπως όλα τα επαρχιακά σωματεία να καταφέρει να παραμείνει στα ίδια επίπεδα και στο μέλλον, κάτι ωστόσο, που όπως μας αποκάλυψε ο προπονητής των Τιτάνων κ.Χαντζιάρας "είναι πολύ δύσκολο".

Η  Χρυσάνθη Μπενέκη (που βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα), ότι καλύτερο για την ομάδα του Παλαμά.

Συμπερασματικά , ήταν μια καλή διοργάνωση, ανταγωνιστική με δυο ομάδες να ξεχωρίζουν και τις υπόλοιπες τέσσερις, με τις κατάλληλες συγκυρίες να μπορούσαν να κατακτήσουν το "χάλκινο" μετάλλιο. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.