Το logo του Eurobasket Νέων Ανδρών, με το περίγραμμα της Κρήτης.


Ασύλληπτης ομορφιάς το logo του Eurobasket νέων-ανδρών.Media Day αύριο στο ΟΑΚΑ της Εθνικής Νέων Ανδρών.

Ένα απο τα ομορφότερα logo στην ιστορία των μεγάλων διοργανώσεων, αν όχι το ομορφότερο, είναι αυτό που δημιουργήθηκε για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ νέων-ανδρών, το οποίο εφέτος, θα διεξαχθεί στην Κρήτη (15-23 Ιουλίου).

Το... περίγραμμα του μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδος και για πολλούς του ωραιότερου, "τοποθετήθηκε" σε ένα παρκέ και πλέον, το λογότυπο αυτό, θα μας... συντροφεύει, μέχρι την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι στη FIBA, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για το σχεδιασμό του και δεν είναι τυχαίο, ότι εχουν αποσπάσει μόνον θετικά σχόλια, απο τους λάτρεις της "πορτοκαλί θεάς".

Το logo αυτό, θα κοσμεί όλες τις αφίσες στους δρόμους και στα γήπεδα, τις μπασκετικες ιστοσελίδες και όχι μόνο. Το κυριότερο όμως, είναι ότι θα "ταξιδέψει" σε ολόκληρο τον κόσμο διότι το 9ημερο αυτό του Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί το Eurobasket νέων-ανδρών, η Κρήτη... θα μπει στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων.

Media Day αύριο στο ΟΑΚΑ της Εθνικής Νέων Ανδρών.

Η Εθνική Νέων Ανδρών έχει μπει στο δρόμο για την Κρήτη με την προετοιμασία να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Αύριο (15/6) το απόγευμα στις 17:00 το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Σας περιμένουμε στην κεντρική αρένα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.