Με επιτυχία η εκδήλωση του ΑΟ Ακρωτηρίου στο Καμπάνι, που θα κατεβάσει ανδρική ομάδα!.


Με  αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, ολοκληρώθηκε στο Καμπάνι η γιορτή του ΑΟ Ακρωτηρίου, που επίσημα ολοκλήρωσε την φετινή σαιζόν, που πρόσφερε αρκετές επιτυχίας.

Με την ευκαιρία της εισόδου στην καλοκαιρινή, και σαφώς πιο ξέγνοιαστη, περίοδο, το τμήμα μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου Ακρωτηρίου οργάνωσε πριν από λίγες ημέρες ομορφη αθλητική εκδήλωση. 

Πραγματοποίησε αγώνες για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών,μπασκετ απο τις Ακαδημίες, κι ετσι αποχαιρέτησε τη σεζόν κι έδωσε ραντεβού στους φίλους του αθλήματος για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι εκδηλώσεις έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο Ακρωτηρίου και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, καθώς οι συμμετοχές ήταν πολλές. 

Οι φίλοι από τον Α.Ο. Ακρωτηρίου "στο αγωνιστικό μέρος"  που διήρκησε αρκετές ώρες, πρόσφερε πλούσιο θέαμα, σε πολλές περιπτώσεις υψηλού επιπέδου, αλλά και αρκετές συγκινήσεις στους θεατές, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν γονείς των συμμετεχόντων. 

Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε  αναμνηστική φώτο της γιορτής, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν αμέσως τα πλάνα της νέας σαιζόν

-Έτσι λοιπόν διοίκηση και προπονητές, για την νέα σαιζόν , θα πραγματοποιήσουν την  προσπάθεια στήριξης του Εφηβικού, αλλά και αθλητών που..το μπασκετ σταμάτησε στα 18... , με την δημιουργία Ανδρική  ομάδας του ΑΟ Ακρωτηρίου, που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, με διπλό σκοπό.

Αφ ενός μεν οι αθλητές των παιδοεφηβικών, να αγωνιστούν σε πιο υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικό, που να συλλέγουν παραστάσεις και εμπειρίες με στόχο την εξέλιξη και την βελτίωσή τους, από την άλλη δε, οι επί χρόνια αθλητές της ομάδας από το Καμπάνι που στήριζαν την ομάδα, να βρίσκονται στα παρκέ και μετά την ολοκλήρωση της εφηβείας τους.

Αναμφισβήτητα κίνηση (εφ όσον πραγματοποιηθεί) ιδιαίτερα σημαντική για το αντρικό τοπικό μπάσκετ , που θα δώσει άλλη δυναμική και ανταγωνισμό.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.