Συγχαρητήρια στην ΕΚΑΣΚ, πρωταθλήτριες από το Αρκάδι, που εξηγεί γιατί δεν ήρθε.



Το ιστορικό Ρεθεμνιώτικο Σωματείο ΟΚΑ Αρκάδι, με επιστολή του δίνει συγχαρητήρια στην ΕΚΑΣΚ, για την , υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποίησε στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου την Δευτέρα 12/06, ενώ συγχαίρει και εύχεται καλή επιτυχία στις πρωταθλήτριες ομάδες.

Το Αρκάδι εξηγεί γιατί δεν προσήλθε στην εκδήλωση (λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αφού εκτός των παραγόντων, ο κόουτς Πλευράκης έδινε κάθε χρόνο το παρόν), ενώ όπως μας τόνισαν οι άνθρωποι του είχαν ενημερώσει (άτυπα), την Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το ΟΚΑ Αρκάδι, δίνει πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τα μέλη της ΕΚΑΣΚ, για την υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποίησαν στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου, στον ετήσιο απολογισμό και την βράβευση των τριών πρώτων στα πρωταθλήματα της, αλλά και για το έργο που έχει προσφέρει στα Σωματεία της Κρήτης.

Παράλληλα συγχαίρουμε τις πρωταθλήτριες ομάδες της Κρήτης (οσο και τις υπόλοιπες), και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ειδικό πρωτάθλημα για την Α2 στον ΟΑΧ, όσο και στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων, στον Εργοτέλη (Εφήβων), Ηρόδοτο (Νεανίδων), Κύδων (παίδων) και ΟΦΗ (κορασίδων).

Μελη του ΔΣ του ΟΚΑ Αρκαδίου δεν προσήλθαν στην εκδήλωση λόγω προσωπικών υποχρεώσεων τους.

- Ο κ.Ταταράκης Μιχάλης, γιατι απουσίαζε στο Λονδίνο για δουλειές του Πανεπιστημίου, οπου εργάζεται ,  ενω η εφορος κ Λελεδάκη Πόπη, βρισκοταν στην Αθήνα καθώς η κόρη της ειχε την ορκομωσια της (πυτχίο) και ο προπονητής Κώστας Πλευρακης, αντιμετώπιζε ενα πρόβλημα υγείας με τα δόντια του.

Και παλι πολλά συγχαρητήρια, στην ΕΚΑΣΚ, που εχει προσφερει πολλά". 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.