ΑΟΚ Χανιά | Η απονομή της..κούπας και στις 17/06, η γιορτή των Ακαδημιών.


Ο ΑΟΚ Χανιά είναι και με τη…βούλα πρωταθλητής ΕΚΑΣΚ, αφού του απονεμήθηκε το Κύπελλο του πρωταθλητή. To Σάββατο (17/6) η γιορτή των Ακαδημιών.

Σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα (12/6) στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, η διοργανώτρια ΕΚΑΣΚ απένειμε στην ομάδα μας το Κύπελλο του πρωταθλητή μπάσκετ ανδρών Κρήτης που σημαίνει και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τον ΑΟΚ Χανιά εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Ξυλάκης, ο προπονητής Δημήτρης Ροδάς, ο Γενικός Αρχηγός Πέτρος Τσαμπάς, το μέλος του ΔΣ Αλίνα Κουλιεράκη και οι καλαθοσφαιριστές Αντώνης Βουρβαχάκης και Μιχάλης Σαράντης.

Στην εκδήλωση της ΕΚΑΣΚ δόθηκαν τα τρόπαια των πρωταθλητών σε όλες τις ομάδες που πρώτευσαν φέτος σε όλες τις κατηγορίες, ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

To Σάββατο (17/6) η γιορτή των Ακαδημιών.

Με αφορμή το κλείσιμο της (πρώτης) αγωνιστικής χρονιάς των Ακαδημιών του ΑΟΚ Χανιά, το προσεχές Σάββατο 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί γιορτή, όπου εκτός από τα παιδιά, καλεσμένοι είναι οι γονείς τους αλλά και οι φίλαθλοι των Χανίων.

Η γιορτή για τη λήξη των φετινών υποχρεώσεων των Ακαδημιών του ΑΟΚ Χανιά θα λάβει χώρα στο κλειστό Κλαδισού, στις 14:00 και θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.