Τα φιλικά της Αναγέννησης στην Αθήνα . Η προετοιμασία του Εφηβικού (vid).


Σημαντικές εμπειρίες έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής η ομάδα της Αναγέννησης αθλητών γεννηθέντων 2001, 2002,που ταξίδεψε και αντιμετωπίζει  δυνατές ομάδες από την Αθήνα..

Τα δύο πρώτα φιλικά με Πεντέλη και Μελίσσια   πραγματοποιήθηκαν χθες (χωρίς να κρατηθεί σκορ), υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες (καύσωνας), έχοντας μάλιστα και δυο όχι σοβαρούς τραυματισμούς ενώ σήμερα στις 10:00, αντιμετωπίζει τα Βριλήσσια και ολοκληρώνει την παρουσία της στην Αθήνα.

Στόχος της Αρκαλοχωρίτικης ομάδας, που πάντα προσπαθεί να βελτιώσει και να εξελίξει τους αθλητές της περιοχής , είναι οι εμπειρίες που συλλέγουν οι νεαροί αθλητές, γνωρίζοντας συναθλητές τους από άλλες περιοχές αλλά και το γεγονός ότι καλλιεργούν μέσα από αυτά τα "events" το αθλητικό τους ήθος και την παιδεία.

ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Δείτε βίντεο στιγμιότυπα, από την προετοιμασία του Εφηβικού της Αναγέννησης, στο Αρκαλοχώρι, το διάστημα που μας πέρασε.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.