Ολοκληρώθηκε το “10ο Agios Nikolaos Basketball Camp”, αφιερωμένο στην Ελ.Μιχοπούλου (pics).



Το 10ο συνεχόμενο Agios Nikolaos Basketball Camp που διοργανώθηκε από τον ΑΟΑΝ Europlan από την περασμένη Δευτέρα 19 μέχρι και το Σάββατο 24 Ιουνίου,ολοκληρώθηκε  με επιτυχία  και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της Ελπίδας Μιχοπούλου.

Στο  Camp  φιλοξενήθηκαν  δεκάδες παιδιά στα κλειστά γυμναστήρια της περιοχής του Αγίου Νικολάου,όπως  αυτό των Λυκείων, του 2ου Γυμνασίου και του ΤΕΙ, έχοντας την ευκαιρία να δουλέψουν ένα ακόμη καλοκαίρι μαζί με ορισμένους εκ των κορυφαίων προπονητών μπάσκετ της Κρήτης.

Εκτός από τους προπονητές του ΑΟΑΝ (Τζώρτζη Μουλιανιτάκη, Πάγκαλο), βρέθηκαν και "δίδαξαν" κορυφαίοι τεχνικοί από την Κρήτη, όπως ο Γιώργος Μακράκης που αποτελεί τον βασικό συντελεστή από την πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε, και φέτος  τον πλαισιώναν οι Γιάννης Κόκκινος, Γιώργος Δοκιμάκης, Αντώνης Πινακουλάκης και Γιανν. Τζάνης.

Στην γιορτή της τελευταίας μέρας, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν πήραν τα διπλώματα τους σε μια όμορφή ατμόσφαιρα.

Στο τέλος τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριας του συλλόγου, Ελπίδας Μιχοπούλου, ενώ και ολόκληρο το camp ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της.

Φωτορεπορτάζ από: "ΔOΙΝΥΣΗ ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΑΚΗ facebook".








Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.