Κ. Καρακωνσταντάκης | "Πρόκληση η δοκιμασία εκτός Κρήτης. Ευχές από τον Β.Γιαννουλάκη, ευχαριστίες από τον "Κάρα".



Δήλωση με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του με τον σύλλογο του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης παραχώρησε στο www.aitosports.gr το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα για την νέα αγωνιστική περιοχή της ομάδας του Μεσολογγίου Κυριάκο Καρακωνσταντάκη.

«Καταρχήν χαίρομαι που τελικά θα συνεργαστώ με την ομάδα μου πλέον γιατί όπου και αν έχω αναφερθεί γι αυτήν έχω ακούσει τα καλύτερα και με κάνει να αισθάνομαι σίγουρος για την απόφαση μου.

Όσον αφορά έμενα προσωπικά είναι μια πρόκληση να ξανά μετακομίσω εκτός Κρήτης και να δοκιμαστώ και στο πρωτάθλημα του Βορρά όντας πιο σκληρό σωματικά από του Νότου βεβαία, είμαι και τυχερός που σπουδάζω στην πόλη του Μεσολογγίου οπότε έχω και την ευχέρεια να τελειώσω και τον κύκλο των σπουδών μου».

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπασκετ του Εργοτέλη, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής στην ομάδα του Μεσολογγίου, ευχήθηκε από την προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης "καλή τύχη, υγεία και μυαλό", με τον ταλαντούχο γκαρντ, να το ευχαριστεί.





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.