Νέο ΔΣ και επαναδραστηριοποίηση του Γ.Σ.Χάνδακα.


Με κάθε επισημότητα επιστρέφει πλέον στο Ηρακλειώτικο και όχι μόνο μπασκετικό προσκήνιο ο Γυμναστικός Σύλλογος ΧΑΝΔΑΚΑΣ Ηρακλείου , μετά και την εκλογή του Νέου ΔΣ  για επαναδραστηριοποίηση και επανεγγραφή του στα μητρώα της ΕΚΑΣΚ.

Οι άνθρωποι που ξανά-ενεργοποιούν, ένα από τα πετυχημένα  σωματεία της πόλης μας, είναι παλιά και νέα μέλη και  σκοπός τους είναι, ότι δεν θέλουν να δουν άλλο ένα σωματείο της Κρήτης να διαλύεται, σε δύσκολες εποχές κρίσης και θα ρίξουν το βάρος στις Ακαδημίες , ενώ θα γίνει προσπάθεια για δημιουργία  αντρικής ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Χάνδακα:

"Το Σωματείο Γυμναστικός Σύλλογος ΧΑΝΔΑΚΑΣ Ηρακλείου (Γ.Σ. Χάνδακας), που αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά της πόλης του Ηρακλείου , επαναδραστηριοποιείται.

Ο λόγος είναι αρχικά η αγάπη μας για το μπασκετ και στο Σωματείο και πιστεύουμε ότι σε δύσκολες εποχές κρίσης όπως τώρα, δεν θέλαμε την διάλυση ενός ακόμα Σωματείου.

Έτσι πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες, από παλιά μέλη και νέους με όρεξη,  στη οποία μπορεί να ενταχθεί όποιος  το επιθυμεί και αγαπά το μπασκετ.

Οι πρώτοι στόχοι είναι να δημιουργήσουμε Ακαδημίες μπάσκετ και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε αντρικό τμήμα, με στόχο να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, που θα έχουν την στήριξη από παιδιά της περιοχής.

Το νέο Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους απανταχού Ατσαλενιώτες και όχι μόνο που στηρίζουν το Σύλλογο, οι διαδικασίες έγιναν σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου,  ενώπιον επιτροπής και σε ήπιο κλίμα.

Αναλυτικότερα εξελέγησαν οι:
Πρόεδρος: Στεφανάκης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Νεονάκης Αλέξανδρος
Γεν. Γραμματέας: Αυγουστάκης Θεμιστοκλής
Ταμίας: Αμαριανιτάκη Ευτυχία
Γεν. Αρχηγός: Νταουσιάνης Ιωάννης
Έφορος: Τσικαλάς  Ελευθέριος
Δημόσιες Σχέσεις: Σγουράκης Ηρακλής
Μέλος: Εργαζάκης Παναγιώτης
Μέλος: Τσικνάκης Ιωάννης".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.