Δ.Ροδάς: "Στόχος η παραμονή και να αυξήσουμε την οικογένεια του ΑΟΚ".


Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΑΟΚ Χανιά έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Δημήτρης Ροδάς, τονίζοντας ότι επόμενος στόχος είναι να κρατηθεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα τόνισε ότι οι άνθρωποι της διοίκησης του ΑΟΚ θα κάνουν τα πάντα για να δώσουν στα παιδιά των Χανίων την ευκαιρία να αγαπήσουν το μπάσκετ περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Μετά από την περσινή επιτυχημένη χρονιά αποφασίσαμε -η διοίκηση και εγώ- να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί. 
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου οι άνθρωποι του ΑΟΚ και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ και ξέρω.

Ο επόμενος μας στόχος είναι να κρατήσουμε αυτή την ομάδα, που έχει πετύχει τόσα πολλά φέτος, στην Γ΄ Εθνική και να αυξήσουμε πλέον, σε σωστή χρονική στιγμή, την οικογένεια του ΑΟΚ Χανιά που μας γεμίζει ευθύνες και δύναμη για καλύτερη δουλειά στους αθλητές και αθλήτριες μας.

Είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου θα κάνουν τα πάντα για να δώσουν στα παιδιά των Χανιών την ευκαιρία να αγαπήσουν το μπάσκετ περισσότερο και να βγάλουν το ταλέντο που έχουν έξω από το νησί της Κρήτης. 

Ελπίζω και εύχομαι όλο και περισσότεροι άνθρωποι να στηρίξουν αυτήν την ανιδιοτελή προσπάθεια του ΑΟΚ Χανιά που έχει ως μόνο σκοπό, το κοινό συμφέρον της τοπικής κοινωνίας των Χανίων".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.