Προπονητής της χρονιάς στην Α2, ο Βαγγέλης Βλάχος!



Το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 , σύμφωνα με την ιστοσελίδα eBasket.gr, πήρε ο πρώην  προπονητής του ΟΦΗ και σύζυγος της Άννας Γωνιωτάκη (αδερφή του προπονητή του Δειλινού Γιώργου), ο Βαγγέλης Βλάχος.

Ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος οδήγησε τον Εθνικό στην άνετη παραμονή στην κατηγορία και στην κατάκτηση της έβδομης θέσης στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ο πολύπειρος τεχνικός μαζί με τους ανθρώπους του Εθνικού έφεραν ένα νέο μοντέλο ομάδας, βασισμένο σε 2-3 πολύπειρους παίκτες (Μαχαίρας, Κόκκαλης, Μάρτζος) και σε πολλά νεαρά ταλαντούχα παιδιά (Οικονομόπουλος, Δρόσος, Παπαφλωράτος κ.α.), το οποίο αναμένεται να γίνει της… μόδας της νέα σεζόν στις εθνικές κατηγορίες.

Παρά το γεγονός ότι ο Εθνικός άργησε πολύ να χτιστεί, λόγω του ότι δεν γνώριζε μέχρι και λίγο καιρό πριν την έναρξη της Α2 σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιζόταν, μιας και πάλεψε για να βρεθεί στην Α1, ο Βαγγέλης Βλάχος κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο.

Οι περισσότεροι είχαν τους Πειραιώτες πρώτους υποψηφίους για υποβιβασμό, αλλά ο πολύπειρος τεχνικός και οι παίκτες του κατάφεραν, μέσα από τη σκληρή τους δουλειά, να τερματίσουν στην 7η θέση με ρεκόρ 16-14.

Πέρα από τον Βαγγέλη Βλάχο, τρομερή δουλειά έκανε κι ο Αλέξανδρος Ζαβός στον πάγκο του Αμύντα. Η ομάδα του Υμηττού, με πενιχρό μπάτζετ, κατάφερε να σωθεί άνετα και να τερματίσει στην άκρως τιμητική 8η θέση.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.