Β.Γιαννουλάκης | "Εργοτέλης σημαίνει ψυχή - σύντομα για το μέλλον".


Ο Εργοτέλης υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική, μην καταφέρνοντας να σώσει και φέτος την παρτίδα, με τον ισχυρό άνδρα της Κρητικής ομάδας, Βαγγέλη Γιαννουλάκη να προχωράει σε ένα απολογισμό, ευχαριστώντας αυτούς που έμειναν ως το τέλος, τονίζοντας ότι κάποια λόγια έμειναν κόμπος στον λαιμό, ενώ σύντομα θα προβεί σε ανακοινώσεις, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον της ομάδας.


«Μια εβδομάδα μετά τον τελευταίο αγώνα, οι σκέψεις πολλές, εικόνες κι αισθήματα για όσα έγιναν ανάμεικτα στο μυαλό αλλά, το τοπίο ίσως να γίνεται πιο ξεκάθαρο! 

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που ήταν παρόντες ως το τέλος, Γιάννη, Κώστα, Κυριάκο, Μάνο, Χου και Σκάντα, στους κόουτς Αντώνη και Βασίλη, στον Κώστα και στον Σπύρο.

Μπορεί κάποια λόγια να έμειναν κόμπος στον λαιμό και να μην ειπώθηκαν αλλά να ξέρετε οτι είναι δύσκολη η αντρεία στις μέρες μας κι εσείς την είχατε μπόλικη!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ=ΨΥΧΗ ως το τέλος! 
Περισσότερα σύντομα!»


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.