Γυναικών| Την νίκη και τίτλο ο ΟΑΧ, τις εμπειρίες ο Ηρόδοτος (pics).


Νικηφόρα πέρασε από την Αλικαρνασσό ο ΟΑΧ καθώς επικράτησε του Ηροδότου με 59-61, πετυχαίνοντας έτσι την 12η του νίκη στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας με το απόλυτο.

Ο -ήδη πρωταθλητής- ΟΑΧ κατάφερε με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο να ολοκληρώσει αήττητος το παγκρήτιο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών, επικρατώντας... στο καλάθι του Ηροδότου.

Οι πολλές (τέσσερις τον αριθμό)  απουσίες δεν στάθηκαν εμπόδιο στην πολύτιμη νίκη του ΟΑΧ, ενώ από την άλλη ο Ηρόδοτος, χρησιμοποίησε μόνο Νεανίδες και αν κρίνει κανείς από το σκορ, τα κατάφεραν υπέροχα, καθώς όλες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, κάνοντας μια πολύ καλή "πρόβα" εν όψει Πανελληνίου Νεανίδων.

Αμέσως μετά την νίκη τους οι Γυναίκες του ΟΑΧ, γλέντησαν τον φετινό τίτλο τους στο εστιατόριο"Κρασσάς", στην Αλικαρνασσό.

Αν και οι γηπεδούχες άρχισαν την τελευταία περίοδο ευρισκόμενες στο +4, η χανιώτικη ομάδα (που δεν είχε στη σύνθεσή της τέσσερις παίκτριες της ηλικιακής κατηγορίας) μπόρεσε στο 32' να περάσει μπροστά, με δυο συνεχόμενα τρίποντα ξέφυγε αυτή με τέσσερις πόντους και τελικά η διαφορά μειώθηκε στους 2 με καλάθι που σημείωσε ο Ηρόδοτος στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Πλέον ο ΟΑΧ θα συνεχίσει την προετοιμασία με στόχο τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική, τα οποία θα διεξαχθούν μετά από περίπου 2 μήνες.



ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΟΑΧ  59-61
Δεκάλεπτα: 13-10, 31-29 (ημ.), 46-42, 59-61.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Δεδελετάκη-Σηφομιχελάκης): Μαλλιαράκη 2, Μπαλαμούτσου 2, Βερίγου Μ., Μαυράκη 5(1), Γιαλαμά 4, Βερίγου Α., Μανουσάκη , Βασίλογλου , Συμεωνίδη 6, Νίχλου 9(3), Γαλανάκη 23, Λογοθέτη 8.
OAX (Μ.Κασικτζόγλου): Πρασιανάκη 2, Δερμιτζάκη 1, Θωμά 12(2), Κασσωμένου 2, Ακρίβου 11,
Καζαντζή 18(1), Δασκουλίδου 4(1), Παπαδοκοκολάκη 5(1), Σκορδυλάκη 2, Σκουμπάκη 4 .

Βαθμολογία (σε 10 αγώνες): 
1.ΟΑΧ (12 νίκες) 24
--------------------------------------------------------
2.ΟΦΗ** (4 νίκες-6 ήττες) 14
3. Ηρόδοτος** (3-7) 13,
4Εργοτέλης** (2-8) 11.

Οι * σημαίνουν αγώνα λιγότερο, ενώ ο Εργοτέλης έχει εναν μηδενισμό. Για την τυπική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος απομένει η διεξαγωγή των αναβληθέντων αγώνων.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.