Αυξήθηκαν τα μέλη του ΣΥΔΚΑΚ.



Μια νέα φουρνιά με 27 νέα μέλη προέκυψαν από την  πρόσφατη περάτωση της Σχολής Διαιτησίας που διενεργήθηκε το διάστημα Ιανουαρίου - Απριλίου 2017, σε όλη την Κρήτη, αποδεικνύοντας πως η διοίκηση του ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της Κρητικής διαιτησίας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ, αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε, με ιδιαίτερη χαρά, για την αύξηση στον αριθμό των Διαιτητών-Μελών μας, όπως αυτή προέκυψε με την πρόσφατη περάτωση της Σχολής Διαιτησίας που διενεργήθηκε το διάστημα Ιανουαρίου - Απριλίου 2017, σε όλη την Κρήτη.

Το σύνολο των νέων Διαιτητών οι οποίοι πέρασαν επιτυχώς τις γραπτές εξετάσεις και τις αγωνιστικές δοκιμασίες που έγιναν το Σάββατο 8 Απριλίου στο Ηράκλειο, υπό την αιγίδα της Ο.Δ.Κ.Ε, είναι οι εξής:

  1. AΜΑΝΑΚΗ KΩΝΣΤΑΝΤΙΑ
  2. ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  3. ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ
  4. ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  5. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  6. ΔΗΜΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
  7. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
  8. ΚΑΤΣΙΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  9. ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ
  10. ΚΟΛΜΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  11. ΚΟΜΑΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  12. ΚΡΑΣΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
  13. ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
  14. ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
  15. ΜΑΜΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  16. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  17. ΜΑΡΚΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  18. ΜΗΛΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  19. ΜΠΟΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ
  20. ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  21. ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
  22. ΣΑΛΒΑΡΑΚΗ ΜΥΡΤΩ
  23. ΣΙΒΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  24. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  25. ΦΑΝΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  26. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  27. ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ


Ο Σύνδεσμος συγχαίρει θερμά τους παραπάνω δόκιμους Διαιτητές και δηλώνει αρωγός σε όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν με αφοσίωση, συνέπεια και επιμονή στον χώρο της διαιτησίας. 

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που συνετέλεσαν, με κάθε τρόπο, στην επιτυχή διοργάνωση και ολοκλήρωση της σχολής, προσφέροντας πολύτιμο χρόνο και εμπειρία τόσο για τα θεωρητικά όσο και τα πρακτικά μαθήματα που έγιναν. 

Παρόμοιες προσφορές έχουν φέρει τον ΣΥΔΚΑΚ στις πρώτες θέσεις μεταξύ των Συνδέσμων της ΟΔΚΕ, γεγονός για το οποίο η περηφάνια αλλά και η συνακόλουθη ευθύνη είναι μεγάλη".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.