ΑΟΚ Χανιά | Συγχαίρει Ο.Α.Χ, ΑΣΚ Μίνωα- με απουσίες η προετοιμασία.



Τη γυναικεία ομάδα του ΟΑ Χανίων για την κατάκτηση του Παγκρήτιου τίτλου με το απόλυτο των νικών συγχαίρει ο ΑΟΚ Χανιά, που εύχεται παράλληλα να επιτευχθεί η άνοδος στην Α2 μέσω των μπαράζ.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Α.Ο.Κ.Χανιά συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα και το προπονητικό επιτελείο του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων για την κατάκτηση του φετινού Παγκρήτιου τίτλου μπάσκετ. 
Μάλιστα, το κατόρθωμά τους ήταν διπλό αφού πήραν τον τίτλο, με το απόλυτο των νικών.

Ταυτόχρονα, ευχόμαστε στη γυναικεία ομάδα του ΟΑΧ καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στην Α2, που θα γίνουν στα τέλη Ιουνίου στην Αθήνα. 

Η ενδεχόμενη άνοδος του ΟΑΧ στην Α2 γυναικών, με την παράλληλη άνοδο μιας χανιώτικης ομάδας ανδρών στη Γ’ Εθνική θα δηλώσει ότι το μπάσκετ στην πόλη μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.

Μπράβο αρχηγέ!

Η διοίκηση του Α.Ο.Κ. Χανιά συγχαίρει τον ΑΣΚ Κρήτης “Μίνωας” για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ κωφών, η τελική φάση του οποίου πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Συγχαίρουμε δε, ιδιαιτέρως, τον αρχηγό της ομάδας μας (ΑΟΚ Χανιά) και παίκτη και αρχηγό του ΑΣΚ Κρήτης ¨Μίνωας”, Γιάννη Ερηνάκη που και η δική του συμβολή ήταν εξόχως σημαντική για την κατάκτηση αυτού του τίτλου.

Ευχόμαστε στο Γιάννη να έχει την υγειά του και να ακολουθήσουν και άλλοι προσωπικοί τίτλοι στην καριέρα του, ακόμα και φέτος…
Με απουσίες η προπόνηση

Με τρεις απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΟΚ Χανιά για τον δεύτερο τελικό με αντίπαλο τον Κύδωνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 19:30, στο κλειστό του ΕΑΚ Χανίων.

Η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΚ για την προπόνηση της Τρίτης αναφέρει τα εξής:

Χωρίς τους ελαφρά τραυματίες Αδοντάκη, Ερηνάκη και Βουρβαχάκη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/4), η προπόνηση του ΑΟΚ Χανιά, που προετοιμάζεται για τον τελικό με τον Κύδωνα (Κυριακή, 19:30). Και οι τρεις πιθανότατα θα δώσουν το “παρών” στο σπουδαίο ματς της Κυριακής.

Η προπόνηση της Τρίτης περιελάμβανε ατομική και επιθετική τακτική και προσωπική άμυνα.

Την Τετάρτη (26/4) το πρωί είναι προγραμματισμένη προπόνηση στον Κλαδισό και το βράδυ ενδυνάμωση στο γυμναστήριο Planet Fitness.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.