Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Μακράκη μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, όταν το άγχος έφυγε και τα χαμόγελα επέστρεψαν.
Ο τεχνικός το Εργοτέλη είχε γενέθλια, έκλεινε τα 48 και οι παίκτες του, του ετοίμασαν μία μικρή έκπληξη.
Μία τούρτα που είχαν αγοράσει οι κορασίδες της ομάδας Γιαννουλάκη και Σαβοϊδάκη βρέθηκε στα αποδυτήρια με το μπασκετικό τμήμα να τραγουδάει το ευχητήριο τραγούδι στον προπονητή του.
Χρόνια πολλά λοιπόν!
Πηγή : "neakriti.gr"
"Τέτοιες νίκες δίνουν πίστη στην ομάδα"
"Κρατάμε το αποτέλεσμα που είχαμε ανάγκη και πρέπει να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος. Ήταν φυσιολογικό ο Ιωνικός να αντιδράσει και να μας πιέσει, αλλά ευτυχώς αντέξαμε.
Τέτοιες νίκες πρέπει να μας κάνουν να πιστέψουμε περισσότερο στην ομάδα μας", τόνισε σε δηλώσεις του μετά το ματς,ο Γιώργος Μακράκης.