Φιλοξένησε το Εφηβικό-παιδικό της Αναγέννησης η Ιεράπετρα .Πρώτο το παιδικό Β΄της ΑΣΑ!


Ο σύλλογος της Ιεράπετρας, αφορμή τους δύο τελευταίους αγώνες για τα Πρωταθλήματα Εφήβων και Παίδων ΕΚΑΣΚ, με την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, φιλοξένησε τα παιχνίδια στην πόλη τους , εκδίδοντας παράλληλα ευχαριστήριο το "GALAXY HOTEL", για την φιλοξενία της ομάδας Αρκαλοχωρίου , ενώ δημοσίευσε και την ευχαριστήρια ανακοίνωση του προέδρου της ΑΣΑ.

Η ανακοίνωση της Ιεράπετρας:

Με αφορμή τους δύο τελευταίους αγώνες για τα Πρωταθλήματα Εφήβων και Παίδων, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην Ιεράπετρα, το Σαββατοκύριακο, τα παιδιά της Αναγέννησης Α.Σ.Αρκαλοχωρίου. 

Έγιναν δύο πολύ καλά παιχνίδια και οι φιλοξενούμενοι μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ιεράπετρα λίγο καλύτερα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ (και πάλι είναι λίγο το ευχαριστώ) από εμάς, στο ξενοδοχείο της πόλης μας "GALAXY HOTEL" και ιδιαίτερα στον κο Μάνο Κόκκαλη που ανέλαβε την φιλοξενία των νεαρών αθλητών και των συνοδών τους.

Τα φύλλα αγώνα για την ιστορία:

Πρωτάθλημα Εφήβων Κρήτης: A.Σ.Α. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 49-40
Δεκάλεπτα: 01-12, 11-14, 18-09, 19-05.
Α.Σ.Α. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Καλαϊτζάκης): Παπαδογιαννάκης, Μπιτσακάκης 12, Ζωγραφάκης 1, Σταματάκης 5, Σάντια 10(1), Κυριαζής 17, Βαρδαβάς 3, Χρηστάκης 1.
Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Αρώνης Δημ. 5(1), Μπλαζαντωνάκης, Κοντοπόδης Γ. 3, Προϊστάκης 9, Χατζάκης, Πλακογιαννάκης Αντ., Χριστοδουλάκης 1, Πάγκαλος 7, Σφυράκης 13(1), Κοντογιαννάκης 2, Ζαγορίδης.

Πρωτάθλημα Παίδων Κρήτης: A.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 45-54
Δεκάλεπτα: 10-15, 11-11, 04-18, 20-10.
A.O.IEΡΑΠΕΤΡΑ (Στρατάκης): Δελημπαλταδάκης 2, Ζαγορίδης, Κοντοπόδης Μ., Πλακογιαννάκης Αντ. 5(1), Αρώνης Δημ 10(1), Καρτσάκης, Διακάκης, Χατζάκης 17(2), Βαρδάκης 4, Δρούμπαλης 2, Κοντοπόδης Γ. 5.
Α.Σ.Α. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Καλαϊτζάκης): Παπαδογιαννάκης 2, Μπιτσακάκης 11(1),Στυλιανάκης, Αθανασιάδης, Ζωγραφάκης Φ. 5, Σταματάκης 6(1), Σάντια 8, Κυριαζής 14, Βαρδαβάς 6(2), Χρηστάκης 2, Ζωγραφάκης Θ.

Τέλος, λάβαμε το παρακάτω ευχαριστήριο:
Προς: ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ BASKETBALL-ΠΡΟΕΔΡΟ
ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ: 30/1/2016
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Η ΑΣΑ Αναγέννηση θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΑΟ Ιεράπετρα και τον πρόεδρο της Β. Πλεξουσακη για την άψογη φιλοξενία τους το Σαββατοκύριακο 28-29/1/2017 στα πλαίσια της αναμέτρησης των μεταξύ μας ομάδων, εφήβων παίδων, για τα πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚ . Ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε με την πρώτη ευκαιρία στο άμεσο μέλλον

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Αποστολάκης Γιώργος


Πρώτη στον 2ο Όμιλο των Β παίδων η Αναγέννηση!

Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ιεράπετρας με 45-54, κατέκτησε την  πρώτη στον όμιλό της και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία παίδων.

Παράλληλα θα αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ, με την πρώτη ομάδα του 1ου ομίλου , ώστε η νικήτρια να αγωνιστεί στο final four των πάιδων ΕΚΑΣΚ.

-Ο προπονητής της ομάδας κ.Μιχάλης Καλαϊτζάκης, με αφορμή την επιτυχία αυτή έκανε ένα μίνι απολογισμό που "ανέβασε" στην επίσημη σελίδα της ομάδας, δίνοντας στο τέλος σε όλους συγχαρητήρια.

"Σήμερα (σ.σ 29/01) στην Ιεράπετρα τελείωσε η πρώτη φάση των πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων . 

Δεκαεπτά παιδιά γεννημένα από το 2001-2004 συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή . 

Το πόσο δύσκολο είναι αυτό το ξέρουμε όλοι εμείς που ζήσαμε την προσπάθεια των παιδιών από κοντά . 

Τραυματισμοί κούραση (σωματική και ψυχολογική) και πάρα πολλές ώρες προπόνηση .

Ο αρχικός στόχος που είχαμε θέσει να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας επετεύχθη ! 

Μένει ένα παιχνίδι ακόμα για το δεύτερο βήμα και την συμμετοχή μας στο final four !

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και σε όσους στήριξαν την προσπάθεια μας !"




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.