Εορταστικό φιλικό στην Ιεράπετρα.


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και στο πνευμα των ημερών η ομάδα της Ιεράπετρας, πραγματοποίησε προπονητικό φιλικό παιχνίδι χθες Τετάρτη 28-12-2016  αντιμετώπισε μια αντιπροσωπευτική ομάδα των "ξενιτεμένων" παιδιών του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, σε εορταστικό κλιμα.

Η ανακοίνωσή της ομάδας, αναφέρει:

Προπονητικό φιλικό παιχνίδι χθες Τετάρτη 28.12.2016 για την Ανδρική μας ομάδα, η οποία στα πλαίσια της προετοιμασίας της υπό ένα άκρως εορταστικό κλίμα αντιμετώπισε μια αντιπροσωπευτική ομάδα των "ξενιτεμένων" παιδιών του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (τελικό σκορ 70-68). 

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της ομάδος Βαγγέλης Πλεξουσάκης και οι έφοροι του ανδρικού τμήματος Γιάννης Χάϊτας και Γιάννης Σταυρακάκης οι όποιοι και είχαν φροντίσει για την άρτια οργάνωση του παιχνιδιού. 

Αγωνίστηκαν: 
Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Βασιλειάδης, Κολοβός, Δημογεροντάκης, Πλακογιαννάκης, Κοροβέσης, Χατζηιωαννίδης Γ., Πετσαγγουράκης, Αρώνης, Χριστοδουλάκης, Προϊστάκης, Πάγκαλος, Στρατάκης. 
Α.Ο.Ι 2 : Καραλάκης, Παπαδάκης Β., Γαϊτανάκης, Αγγελόπουλος, Σταματάκης, Φρονιμάκης, Κλ.Μουτσα, Παναγιωτάκης, Σκύβαλος.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.