Αποχώρηση του Π.Χαρωνίτη από τον ΟΦΗ !.



Οι συνεχής ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του ισχίο, δεν επιτρέπουν στον Παναγιώτη Χαρωνίτη, να ενταχθεί πλήρως στις δυνατές προπονήσεις και  φοβούμενος τα χειρότερα, ανακοίνωσε στην ομάδα του  ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, που σημαίνει ότι δε θα πρέπει να τον υπολογίζουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η απρόσμενη αυτή τροπή οδηγεί τον Γιάννη Κόκκινο και τους συνεργάτες του, να αναζητούν άλλες λύσεις, τις οποίες θα βρουν είτε εκ των έσω είτε με την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη. 

Ο ΟΦΗ θα δώσει σήμερα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με το Ηράκλειο στις 18:00 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια ενώ το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 17:00 θα θα συναντηθούν ξανά στο κλειστό του ΒΑΚ αυτή τη φορά με το φιλικό θα έχει επίσημο χαρακτήρα με παρουσία διαιτητών.

Απών από τα παιχνίδια αυτά  θα είναι ο Λ.Μπουμπάρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός 10 ημέρες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.