Αναβλήθηκε το παιχνίδι Έσπερος ΑΟΠΑ-ΓΣ Εργοτέλης, λόγω προσφυγής της Αγ. Παρασκευής στο ΑΣΕΑΔ.



Οριστικό .Η ΕΟΚ με απόφασή της πριν από λίγο που κοινοποιήθηκε στα σωματεία και γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, αναβάλει το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Έσπερο, στην Πάτρα, λόγω  "αναμονής της απόφασης του ΑΣΕΑΔ", όπως αναφέρει.


Έτσι η  πρεμιέρα της Β’ Εθνικής, δεν θα έχει ...Εργοτέλη που αναζητεί ομάδα το Σαββατοκύριακο για φιλικό, με πιθανότερη ομάδα αυτή του Δειλινού.

Επίσης αλλαγή ώρας έχουμε στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, Εργοτέλης – Πρωτέας Βούλας.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε πως έπειτα από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Εργοτέλης-ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών (1ος Όμιλος), της 23/10/2016 αντί της 17.00 θα διεξαχθεί στις 16.30.

Επίσης, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων, ο αγώνας ΟΚΑ Αρκάδι-ΚΑΟ Μελισσίων για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί της 30/10/2016 θα διεξαχθεί στις 29/10/2016 και ώρα 12.30.

Τέλος, λόγω κωλύματος του γηπέδου ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, Έσπερος ΑΟΠΑ-ΓΣ Εργοτέλης, που είναι ορισμένος για τις 2/10/2016 αναβάλλεται έως ότου βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.