Στον Έσπερο Λαμίας ο Δ.Φραγκιαδάκης.


Άλλο ένα παιδί της "χρυσής φουρνιάς" των παίδων του Ηράκλειο , έχει κλείσει από τον Ιούλιο στην ομάδα της Γ΄Εθνικής τον Έσπερο Λαμίας.

Ο Δημήτρης Φραγκιαδάκης που αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 , γεννήθηκε το 1997 και έχει ύψος 1.96, είναι μαζί με τον Χανιώτη Αντώνη Κόνιαρη, οι μοναδικοί Κρητικοί που  έχουν κατακτήσει μετάλλιο με την Εθνική ομάδα παίδων στo Πανευρωπαϊκό τον Αύγουστο του 2013.

Ανήκει στην "χρυσή φουρνιά", των παίδων, του Ηράκλειο που το 2012 με προπονητή τον Μάνο Σηφομιχελάκη, με συμπαίκτες τους Μάνο Σταράκη (φέτος Εργοτέλη), Ηλία Θεοδωρίδη (Ρέθυμνο) Στρατάκη Κώστα (Σερβία) και Μάνο Παπαδούλη (Αμύντα), και άλλους, κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο παίδων στην Καλαμπάκα.

Ο νεαρός αθλητής που είχε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από τραυματισμούς,  αναμένεται να δώσει λύσεις στους Λαμιώτες προσθέτοντας ένα ακόμα πολύτιμο γρανάζι στην  μηχανή τους, που σώθηκαν πέρυσι στο τσακ κάνοντας ένα εντυπωσιακό φίνις στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής με αποκορύφωμα τη μεγάλη νίκη στο Μαρούσι μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι με το Ηράκλειο ο Δημήτρης Φραγκιαδάκης αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια σημειώνοντας 10 πόντους, ευστοχώντας σε 2 τρίποντα.

Η ανακοίνωση του Εσπέρου αναφέρει: 

"Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την μεταγραφή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ, από τον Ο.Α.Α. ‘’ΗΡΑΚΛΕΙΟ’’ ΚΡΗΤΗΣ.

Ο νεαρός αθλητής αναμένεται να αποτελέσει έναν ακόμη χρήσιμο παίκτη, για την εκπλήρωση των στόχων μας της επόμενης χρονιάς.

Τον καλωσορίζουμε στην ‘’οικογένειά μας".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.