Και στις Πανελλήνιες, επιτυχίες για τα παιδιά του Ρέθυμνο Cretan Kings.


Η ομάδα από το Ρέθυμνο, εξέδωσε ανακοίνωση για τις επιτυχίες αυτών των παιδιών που δεν παρέλειψαν να φροντίσουν για το μέλλον τους και ανταμείφθηκαν με την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τους επιτυχόντες στις Παννελλήνιες:

Πολύ μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά του εφηβικού τμήματος του Ρέθυμνο Cretan Kings που έδιναν φέτος εξετάσεις, διεκδικώντας την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας μας που έδωσαν εξετάσεις πέτυχαν την εισαγωγή τους στα καλύτερα Πανεπιστήμια, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός συνδυάζεται άριστα με το διάβασμα και την μόρφωση όταν υπάρχει πρόγραμμα, θέληση, πείσμα και αγάπη για αυτά που κάνεις.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει τους αθλητές του για την μεγάλη τους επιτυχία και τους εύχεται καλή φοιτητική ζωή πάντα σε συνδυασμό με το μπάσκετ!

Οι αθλητές του Ρέθυμνο Cretan Kings που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο είναι οι:

Νίκος Μαυράκης (Οικονομικής Επιστήμης – Αθήνα)
Κωστής Ζαμπετάκης (Ιατρική – Ηράκλειο)
Στέλιος Καλαϊτζάκης (Κοινωνικής Πολιτικής – Πάντειο Αθήνας)
Χρήστος Ζερβουδάκης (Γεωλογίας – Θεσσαλονίκη)
Μάρκος Λιοδάκης (Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής – Θεσσαλονίκη)
Δημήτρης Κατσαούνης (Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών – Ηράκλειο)
Γιώργος Χριστουλάκης (Οικονομικών Επιστημών – Θεσσαλονίκη)
Γιάννης Τρουλλινός (Αρχιτεκτόνων Μηχανικών – Χανιά) 
Γιώργος Δασκαλάκης (Διοίκηση Επιχειρήσεων – Χίο)
Παντελής Σαρτζετάκης (Χημικών Μηχανικών – Αθήνα)
Μανόλης Μπιρλιράκης (Γεωπονίας – Θεσσαλονίκη).

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας.

Στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings, «χτίζοντας» σιγά – σιγά την ομάδα μας ενόψει της νέα αγωνιστικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η πρώτες μέρες ήταν σχεδόν αναγνωριστικές, ενώ από την Δευτέρα ξεκίνησαν οι επίπονες διπλές προπονήσεις, έχοντας αναλάβει δράση ο γυμναστής Νίκος Παπαβασιλείου, ο οποίος σε συνεργασία με τον Χρήστο Μαραυγάκη «χτίζουν» την φυσική κατάσταση των παικτών μας. Επίσης, οι Σταύρος Μυκονιάτης και Δημήτρης Μητρόπουλος επιμελούνται καθημερινά τις προπονήσεις, έχοντας φυσικά καθημερινή επικοινωνία με τον προπονητή Τόνι Κωνσταντινίδη. Άπαντες λοιπόν, βρίσκονται στο γήπεδο, ενώ μοναδικός απόντας από την σημερινή, πρωινή προπόνηση  ήταν ο Ρόμπερτ Άρνολντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση που θα τον κρατήσει εκτός για τις ερχόμενες δύο ημέρες.

Μητρόπουλος: «Άπαντες είναι 100% συγκεντρωμένοι»

Άκρως ικανοποιημένος από την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος εξήγησε την δουλειά που πραγματοποιήθηκε την πρώτη εβδομάδα αλλά και τι θα ακολουθήσει.

«Χθες ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα στο «Μελίνα Μερκούρη». Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πούμε ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα παιδιά γιατί δείχνουν θέληση και όρεξη για δουλειά. Είναι από τις προετοιμασίες που βλέπεις ότι κανείς δεν «κλέβει» και άπαντες είναι 100% συγκεντρωμένοι και δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Τακτικά έχουμε μπει στα κομμάτια του αιφνιδιασμού, του τρανζίσιον και του σπέισινγκ, τα οποία σιγά – σιγά αρχίζουμε και συνθέτουμε.

Από τώρα και έως τις επόμενες εβδομάδες θα δώσουμε πολύ έμφαση στην άμυνα. Η ομάδα πάει καλά και νομίζω ότι συνεχίζοντας έτσι θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ώστε να μπούμε αργότερα στα φιλικά και να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε και τι να κρατήσουμε από την δουλειά που κάνουμε αυτές τις ημέρες.
Οι πρώτες μέρες ήταν λίγο – πολύ αναγνωριστικές, να βρουν τα παιδιά τα πατήματα τους, να μπουν σιγά – σιγά στο γήπεδο, ώστε και οι γυμναστές να ξεκινήσουν την δουλειά τους. Από την Δευτέρα ξεκινήσαμε τις διπλές προπονήσεις με τα παιδιά και τους γυμναστές να έχουν βάλει όγκο προπόνησης, να χτίζουν την φυσική τους κατάσταση και να μπούμε λίγο στην δημιουργία και στην συνεργασία των παικτών και στην συνέχεια να χτίσουμε την άμυνα που είναι το βασικό μέλημα του προπονητικού τιμ και ειδικά του κόουτς μας.

Με τον κόουτς έχουμε φυσικά καθημερινή επικοινωνία. Παίρνει και γραπτώς και με την μορφή βίντεο όλες τις προπονήσεις και πάνω σε αυτών ενημερώνεται και μας δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές το πώς να συνεχίσουμε».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.