Στην Α2 Νότου το Αρκάδι (που το σκέφτεται) μετά την αποχώρηση του Ιπποκράτη Κω !!



Με ανακοίνωσή του η γυναικεία ομάδα του Ιπποκράτη Κω δεν άντεξε το οικονομικό βάρος και έβαλε "τίτλους τέλους" στο αντίστοιχο τμήμα του και σύμφωνα με τις κατακτήτριες, την θέση του παίρνει το Αρκάδι, που όμως το σκέφτεται λόγω του οικονομικού.

Μετά από τρία χρόνια αξιοσημείωτης παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ιπποκράτης Κω δεν άντεξε και έβαλε "τίτλους τέλους" στο αντίστοιχο τμήμα του. Ακόμη και μετά τον υποβιβασμό στην Α2 Γυναικών, η διοίκηση του συλλόγου δεν κατάφερνε να ανταποκριθεί της απαραίτητες οικονομικές απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να επέλθει για τον ίδιο το "λουκέτο" βγάζοντας μάλιστα σχετική ανακοίνωση (πατήστε εδώ ).

Το Αρκάδι στους  αγώνες κατάταξης, πήρε την 3η θέση, στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (Νότου) και δικαιούται μετά την αποχώρηση του Ιπποκράτη την θέση του στην Α2.

Ωστόσο τόσο ο περιορισμένος χρόνος ανεύρεσης οικονομικών πόρων, όσο και η δυσκολία ανεύρεσης χρημάτων αυτήν την εποχή κάνει το εγχείρημα πολύ δύσκολο.

Το kritikobasket.gr, επικοινώνησε με τον προπονητή του Αρκαδίου, κόουτς Κώστα Πλευράκη, ο οποίος μας δήλωσε λακωνικά :"Δύσκολο, αλλά δεν αποκλείεται".

Η ΕΟΚ σύντομα αναμένεται να δώσει το "χρίσμα" στο Αρκάδι για την Α2 Νότου, πιθανότατα πριν τις εκλογές της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα αυτήν την εβδομάδα οι Νεανίδες και οι Κορασίδες του Αρκαδίου ξεκίνησαν την προετοιμασία, ενώ από εβδομάδα ξεκινούν και άλλα τμήματα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.