27ο Πανελλήνιο Κορασίδων | Πρώτο ροζ φύλλο του Εργοτέλη(pics).


Την πρώτη του νίκη στο Πανελλήνιο κορασίδων που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη πανηγύρισε ο Εργοτέλης που επικράτησε με ανατροπή,με 64-47 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.


Τα κορίτσια του Παντελή Χατζηδάκη,  βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ την ομάδα της Πτολεμαΐδας στο το πρώτο δεκάλεπτο,  (08-21), ωστόσο όμως στην συνέχεια υπερέβησαν εαυτούς και αρχικά μείωσαν - 4 (24-28), στο ημίχρονο και ισοφάρισαν (42-42) στο 30".

Στην τελευταία περίοδο οι "κιτρινόμαυρες" επέβαλλαν τον νόμο τους και με επιμέρους 22-5 σφράγισαν την ανωτερότητα του, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη-θρίαμβο.

Πρωταγωνίστριες των Κρητικών για άλλη μια φορά οι Κριμίλη και Σεμερτζάκη, από τον Απόλλωνα ξεχώρισε η Χαϊντάρι.

Απόλλωνας Πτολεμαΐδας -Εργοτέλης 47-64
Δεκάλεπτα: 21-8, 28-24(ημίχ.), 42-42, 47-64
Διαιτητές: Παπαγερίδης-Ορφανός

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Παπαδημητρίου-Τσιακμάκη): Δημητριάδου, Κοτζαϊτση 4, Καραφουλίδου 2, Τρυφωνίδου 11(2), Κουρτίδου 9(1), Σιδέρη, Χαϊντάρι 20(2), Αντωνίου, Γρηγοριάδου 1.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηδάκης-Κομψέλης): Σεμερτζάκη 24(4), Γιαλιαδάκη 2, Βάβαλη, Ξενάκη 4, Αποστολοπούλου, Γιαννουλάκη Σ., Κριμίλη 26(5), Γιαννουλάκη 2, Μαρτιμιανάκη 2, Θωμά 2, Μέτα 2.

Χατζηδάκης: «Συγχαρητήρια για την πρώτη επιτυχία»

Ο προπονητής του Εργοτέλη Παντελής Χατζηδάκης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: 
«Ενώ ξεκινήσαμε καλά και δείχναμε συγκεντρωμένοι, στη συνέχεια ο αντίπαλος, πιθανόν και με την ζώνη που έπαιζε, μας έβγαλε έξω από το ρυθμό μας. Δεχθήκαμε και κάποια αδικαιολόγητα τρίποντα με αποτέλεσμα να χάσουμε την ψυχραιμία μας.

Προς το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι με σωστές άμυνες και μειώσαμε τη διαφορά. Αυτό μας βοήθησε να μπούμε με καλύτερη ψυχολογία στην τρίτη περίοδο. Ημασταν πιο δυνατοί στην άμυνα και στην επίθεση βρήκαμε καλό ρυθμό τον οποίο και κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Ο αντίπαλός μας ήταν πολύ δυνατός σήμερα και του αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά πάνω από όλα τα συγχαρητήρια είναι για τα δικά μας παιδιά που παρά το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση και να φθάσουν σήμερα δίκαια στη νίκη».


Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα









Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.