Ρέθυμνο Cretan Kings | "Ακατέργαστα διαμάντια".


Η διαφορά εμπειρίας και δυναμικότητας δεν άφηνε περιθώρια ανατροπής των προγνωστικών και ο Ολυμπιακός τα επιβεβαίωσε εμφατικά στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα των πλέι οφ (102-71).Πηγή φώτο : "Athena Tanatzi".

Το kritikobasket, παρακολούθησε από την TV, το παιχνίδι και είδε ότι οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο σε όλους τους παίκτες του με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, να συνεχίζει να εμπιστεύεται τους "μικρούς" Ρεθυμνιώτες που είχε στην αποστολή, με τον 19χρονους Ηλία Θεοδωρίδη και Παναρετάκη Γιάννη και τον 20χρονο Μάρκο Δουλγεράκη και να αποδεικνύει ότι στην ομάδα γίνεται καλή δουλειά σε βάθος.

-Ο Η.Θεοδωρίδης, δείχνει ότι εξελίσσεται, καθώς έδειξε αποφασιστικότητα , πήρε προσπάθειες στην επίθεση, εβγαλε αυτοπεποίθηση, είχε τρεξίματα, ενώ είχε καλά πατήματα, ρυθμό και επίγνωση του χώρου παιχνιδιού.

Πλέον ο 19χρονoς γκαρντ, όπως είχαμε γράψει και στις 20 Μαρτίου (πατήστε εδώ), έχει παρουσία 
στις βασικές στατιστικές κατηγορίες της ομάδας και αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να δουλέψει πολύ το καλοκαίρι, να βελτιώσει τις αδυναμίες και να εμφανιστεί έτοιμος την νέα σαιζόν.

-Πολύ καλά στοιχεία, για ένα ακόμα παιχνίδι από τον Γιάννη Παναρετάκη, που πήρε αρκετό χρόνο και δείχνει ότι βρίσκεται σε κάλο δρόμο, έχοντας αφομοιώσει πολλά στοιχεία από την ομαδική λειτουργία.
Έχει πολύ καλά σωματικά στοιχεία, βγάζει επιθετικότητα στο παιχνίδι του και δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

-Και ο Μάρκος Δουλγεράκης στα 2:34' που αγωνίστηκε, έβγαλε θετικά στοιχεία ενώ συμμετείχε και στο επιθετικό κομμάτι.

Το προπονητικό τιμ  του Ρέθυμνο Cretan Kings, δείχνει να διατηρεί στο υψηλότερο επίπεδο τους μικρούς, ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτεροι στις προπονήσεις και να αυξηθεί σύντομα ο βαθμός ετοιμότητά τους.

Με το ταλέντο που διαθέτουν, αυτοί και μερικοί ακόμα, αν καταφέρουν να γίνουν σκληροί στην άμυνα και αποκτήσουν χημεία, συνοχή και άρτια ομαδική λειτουργία, και βγάλουν αποφασιστικότητα στην επίθεση,μπορούν να πάνε πολύ ψηλά.

Το ταλέντο από μόνο του δεν φτάνει. Θέλουν πάρα πολλή δουλειά και νιώθω σκεπτόμενος το συνολικό υλικό, πως είναι σαν να βλέπω ένα ακατέργαστο διαμάντι.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.