Η ... άνοιξη του Ηρακλείου.


Ο μήνας που μας πέρασε, ο Μάρτης....κάθε άλλο παρά γδάρτης, αποδείχθηκε για το Ηράκλειο, καθώς τον συγκεκριμένο μήνα η ομάδα του Β΄Ράλλη, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, που συνοδευόταν με νίκες.

Ο Απρίλης "επιβάλλεται" όπως μας είπε ο νεαρός τεχνικός να ξεκινήσει όπως τελείωσε ο προηγούμενος μήνας και σ αυτό το κομμάτι "θα βοηθήσει η καλή ψυχολογία που έχουμε", ολοκλήρωσε ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, που βλέπει όλους τους παίκτες της ομάδας να είναι ΟΚ, εκτός του Δ.Καραδολάμη, που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, που δεν θα του στερήσουν ωστόσο, την συμμετοχή του, στου Ζωγράφου.

Η αποστολή του Ηράκλειο για το παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής(17.00), με τον Φιλαθλητικό στου Ζωγράφου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Β’Εθνικής.

Πρωτογεράκης , Παπαδάκης ,  Αυγενικός , Σπυριδάκης , ,Καραδολάμης ,  Κουπίδης , Μαραγκάκης , Φραγκιαδάκης , Λιανός  , Κυρίτσης,  Πάλλης .




Τα θέματα του Ηρακλείου  είναι μια προσφορά

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.