Αρνείται να τα παρατήσει ο Εργοτέλης. Με Πρόδρομο, κόντρα στην Ν.Αμαρουσίου.


"Όσο ζει ελπίζει". Οι "κιτρινόμαυροι", μπορεί να έχασαν στην Πάτρα από τον Έσπερο και να χρειάζεται  ένα θαύμα για να σωθούν,καθώς πρέπει να κάνουν 5 στις 6 νίκες, αλλά θα τα δώσουν όλα αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής στο Λίντο (17.00), κόντρα στην Νίκη Αμαρουσίου.

Για τους γηπεδούχους, καθοριστικό ρόλο, για την νίκη, θα είναι στην ψυχολογία και στην βοήθεια του κόσμου, που τόσο πολύ στήριξε την ομάδα στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Χολαργό.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα έχει ακόμα ένα σπουδαίο πλεονέκτημα, την συμμετοχή του Πρόδρομου Τσερκιτζόγλου, που επέστρεψε στις προπονήσεις και ευχή όλων , να είναι καθοριστικός όπως στο παιχνίδι με τον Χολαργό στα τελευταία λεπτά.

Ο Γιώργος Μακράκης που και αυτήν την εβδομάδα έδωσε το βάρος στην ψυχολογία, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του "ψηλού" του Α.Σκλήβα, ενώ ανακοίνωσε την αποστολή:

Δόσπρας , Κριθινάκης, Μαχαιριανάκης , Τσερκιτσόγλου , Χασάπης, Σακελλαράκης , Καρακωνσταντάκης , Βασιλειάδης , Αρναουτάκης  , Μαρκογιαννάκης , Πετράκης  , Καραλής .




Μια προσφορά:

feriastravel
Πάσχα στο Τολό!
Από 190,00 ευρώ
και ειδικές τιμές για τα παιδιά!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.