Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια των Κύδων, Ηροδότου, ΟΑΧ, σε αναμονή Ηράκλειο, Εργοτέλης.


Η   απεργία της ΠΝΟ οδήγησε σε αναβολή τα παιχνίδια του Κύδων, Ηροδότου και του ΟΑ Χανίων που ήταν προγραμματισμένα για αύριο, ενώ αύριο θα γνωρίζουμε και για το Ηράκλειο και Εργοτέλη.

Αίτια αποτέλεσε η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) και  οδήγησε τις κρητικές ομάδες μπάσκετ, να ζητήσουν αναβολή στις αναμετρήσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, για τη Γ’ Εθνική το παιχνίδι Ηρόδοτος-Σπόρτιγκ μετατέθηκε για τις 10/2 στις 17:00 στο κλειστό της Αλικαρνασσού και το Κάδμος-Κύδων για τις 3/2 στις 15:30 στο κλειστό της Θήβας.

Στην Α2 γυναικών, η ΕΟΚ αναφέρει ότι το παιχνίδι ΟΑΧ-Φάρος Κερ. αναβάλλεται, ωστόσο, δεν αναφέρει πότε θα πραγματοποιηθεί 

Οι δύο ομάδες του νησιού που αγωνίζονται στη Β’ Εθνική, το Ηράκλειο και ο Εργοτέλης, θα περιμένουν μέχρι το Σάββατο (30/1) προκειμένου να δουν αν συνεχισθεί η απεργία. 

Στην περίπτωση αυτή, τότε το Ηράκλειο δεν θα ταξιδεύσει για την αναμέτρηση με τον Χολαργό, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Παπάγου, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει στο Λίντο τον Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

"Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της απεργίας από την ΠΝΟ αναβάλλονται οι αγώνες:

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) και θα διεξαχθεί στις 10/02/2016 και ώρα 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΣΤΡΕΦΗ.

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), αντί 31/01 και θα διεξαχθεί στις 10/02/2016 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ.

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ – ΑΟ ΚΥΔΩΝ για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) και θα διεξαχθεί στις 03/02/2016, ώρα 15.30 στο κλειστό γυμναστήριο ΘΗΒΑΣ.

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. - ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος)".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.