Νεα ...mission impossible, για τον Σ.Καρκανάκη ! Ανέλαβε τον ΟΑΧ!.


Ο Πρώην προπονητής του Ηροδότου Στέλιος Καρκανάκης,  αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να κρατήσει την γυναικεία ομάδα του ΟΑ Χανίων,  στην δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία (Α2), αντικαθιστώντας τον Λ.Θεοδωράκη και την (υπηρεσιακή) Φ.Δημητρουλάκη.

Ο πολύπειρος τεχνικός (σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε), συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου  αναλαμβάνει καθήκοντα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για τη Χανιώτικη ομάδα, η οποία βρίσκεται στην δεκάτη θέση της Α2, με μια νίκη μόλις  μετά από 9 αγωνιστικές.


Η ανεύρεση για να βρει κάποιο νέο πρόσωπο,  ήταν  αδύνατο για την διοίκηση του ΟΑΧ, που κατέφυγε  σε έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή με πάθος για το μπάσκετ.

Ο Στέλιος Καρκανάκης, για μια ακόμη φορά αναλαμβάνει νέα .Επικίνδυνη αποστολή καθώς μετά τον Ηρόδοτο, θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα στο γυναικείο τμήμα της ομάδας των Χανίων και να σωθεί , που ευελπιστεί να το κάνει εχοντας το γνωστό πάθος του για το μπάσκετ και την σκληρή δουλειά τις προπονήσεις.

Ο νέος τεχνικός του ΟΑΧ, (που  αυτές τις μέρες βρίσκεται στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας στο 32ο Τουρνουά "Π.Καπαγέρωφ"), δεν ειναι η πρώτη φορά που μεταβαίνει εκτός των τειχών του Ηρακλείου, καθώς εχει κάνει το..αγροτικό του σε Σητεία  και Μεσαρά, πριν λίγα χρόνια.

Σύντομα η διοίκηση του ΟΑΧ θα προβεί σε ανακοίνωση.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.