Στα Δύο Αοράκια ο τελικός Κυπέλλου ;


Ο τελικός της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για τις 21 Φεβρουαρίου και πριν την πρόκριση – έκπληξη του Φάρου είχε ως πιθανότερη έδρα το κλειστό στα «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου. όπως είχε γίνει πριν δύο χρόνια με το Αρης – Παναθηναϊκός.

Τώρα όμως φαίνεται οτι αλλάζουν τα δεδομένα αφού αλλιώς θα ήταν να υπάρξει ένας Τελικός Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες και «μάχη» Βορρά -Νότου όπου δεν θα μπορούσε να γίνει στην Αθήνα αλλά να πάει σε… ουδέτερη έδρα και άλλιως ένας Τελικός Παναθηναϊκός – Φάρος που είναι και αντιεμπορικός, με γκραν φαβορί και δεν συντρέχει λόγος να γίνει στην Κρήτη και γιατί όχι να μην γίνει και στην Αθήνα.

Το γεγονός ότι έχει φιλοξενήσεις επιτυχημένα όποια διοργάνωση έχει αναλάβει κάνει τους ανθρώπους της ΕΟΚ να επιδιώκουν τη διεξαγωγή του τελικού στο κλειστό στα Δύο Αοράκια. Φυσικά θα πρέπει να συμφωνήσουν και τα σωματεία.

Ο Φάρος Κερατσινίου έχει εκφράσει την επιθυμία του το παιχνίδι να γίνει είτε στο κλειστό του Ελληνικού, είτε στο ΣΕΦ, είτε στο γήπεδο του Περιστερίου, όμως θα πρέπει να συμφωνήσει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας δύο φορές στο Ηράκλειο και έχει πολλούς φίλους στο νησί.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν και θα αποφασιστούν τις προσεχείς μέρες…




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.