ΣΥΔΚΑΚ | Αγιασμός στον Σύνδεσμο (pics).


Ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στις 30/9/2015 ο καθιερωμένος αγιασμός του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, στην οποία παραβρέθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών και μη διαιτητών του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. Ευχες για καλή ανατροφή στο ζεύγος Τζωρτζάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Βαρδάβας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης κος Μαρκάκης Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ κος Μαγκανάς Ανδρέας & το μέλος της κος Γιαννακουδάκης Νικόλαος κι ο ταμίας της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος κος Μαχαιριανάκης Μιχάλης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό σε όλους τους διαιτητές. 

Εκτός αυτών παραβρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΔΚΑΚ κος Επιτροπάκης Γεώργιος κι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών κος Σμυρνάκης Ορέστης.   

Μετά τον αγιασμό, πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, όπου παρουσιάστηκαν απ’ τον Πρόεδρο κο Παναγιώτη Μακρή τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την προηγούμενη χρονιά, ενώ έγινε ενημέρωση επί των οικονομικών από τον ταμία κο Γιώργο Βαλούρδο. 

Επίσης, η γενική γραμματέας του Συνδέσμου κα Αλεξάνδρα Καρανικόλα παρουσίασε συνοπτικά τις προκηρύξεις και τις νέες διατάξεις που θα ισχύσουν στα τοπικά πρωταθλήματα κατά την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εύχεται σε όλα τα μέλη του, καλή επιτυχία στους αγώνες της φετινής περιόδου.

Ευχες για καλή ανατροφή στο ζεύγος Τζωρτζάκη.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο συνάδελφο, μη ενεργό διαιτητή, κο Μιχάλη Τζωρτζάκη και τη σύζυγο του κα Άννα Δασκαλάκη, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο τα ξημερώματα της Τρίτης 29/9/2015 ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

Tους ευχόμαστε «καλή ανατροφή» και κάθε ευτυχία στο σπιτικό τους.











Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.