Το… καθάρισε από την αρχή, το Ηράκλειο.


Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η ομάδα του Ηρακλείου, που στην επιστροφή του, στα Δυο Αοράκια, επικράτησε με άνεση της Νίκης Αμαρουσίου με 77-63.Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

Η ομάδα του  Βασίλη Ράλλη είχε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ (στο πρώτο τετράλεπτο προηγήθηκε 9-0) και το διατήρησε μέχρι το ημίχρονο, αντέχοντας εύκολα στην αντεπίθεση της ομάδας απ το Μαρούσι στην δεύτερη περίοδο, σ ενα παιχνίδι που δεν είχε ρυθμό.

Στη επανάληψη η εικόνα άλλαξε, καθώς οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγάλο πάθος και θέληση για τη νίκη καταφέρνοντας από την τρίτη  περίοδο να «χτίσουν» διψήφια διαφορά στο σκορ που στην συνέχεια  η ομάδα του Ηρακλείου την διαχειρίστηκε ιδανικά, για να πάρει την νίκη.

Οι έμπειροι Κουπίδης, Λιανός, Καραδολάμης και Αυγενικός ξεχώρισαν από την ομάδα του Βασίλη Ράλλη, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο νεαρος 19χρονος (1996) Παντελής Μαραγκάκης, που πραγματοποίησε … ηγετική εμφάνιση, έχοντας 8 πόντους, αρπάζοντας την ...ευκαιρία από τα μαλλιά που του έδωσε ο προπονητής του, ο οποίος τον χρησιμοποίησε για 24 λεπτά στο παρκέ, έχοντας παρακαταθήκη την περυσινή του εμεπιρια στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικης, με την φανέλλα της Ακαδημίας Ρεθύμνου..

Η εμφάνιση της Νίκης Αμαρουσίου στο παρκέ της Κρήτης θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς  άφησε μέτριες εντυπώσεις για την δυναμικότητά της, (η το Ηράκλειο δεν της επέτρεψε να δείξει περισσότερα πραγματα), πέρα των Οικονομόπουλου, Παβλίσεβιτς.

Σύντομα βίντεο-φωτορεπορταζ-δηλώσεις.

Ηράκλειο-Νίκη Αμαρουσίου 77-63
Δεκάλεπτα:13-17,34-29 (ημίχ.),57-47,77-63.
Διαιτητές: Δαρλαμήτσος-Καρακάσης

Ηράκλειο (Β.Ράλλης):Μεταξωτός 2, Πρωτογεράκης 2, Φραγκιαδάκης, Αυγενικός 10, Σπυριδάκης 2, Καραδολάμης 14 (2), Κουπίδης 20 (3), Μαραγκάκης 8, Αντωνογιαννάκης, Λιανός 15 (1), Κυρίτσης, Πάλλης 4.
Νίκη Αμαρουσίου (Κωλέτσης): Τσεκένης Ι., Οικονομόπουλος 18 (1), Θωμόπουλος 2, Παβλίσεβιτς 16 (2), Κοντογιάννης 4, Κυπριτζόγλου 8, Ατζάμογλου, Σταθόπουλος 5, Σαλτουρίδης 1, Τσεκένης Α. Μούγιος 7, Μαύρος 2.

Τα θέματα της ομάδας του Ηράκλειο είναι μια προσφορά:



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.